sreći nema kraja

Petar Grašo se pohvalio kako je dočekao 2022. godinu pa otkrio da je oborio rekord, na sve je reagirala i Severina

Petar Grašo Petar Grašo DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 2 +0 Petar Grašo Galerija

Petar Grašo je 2022. godinu dočekao radno, a na Instagramu se pohvalio kako je na njegovom koncertu u Banjoj Luci bilo 35.000 ljudi.

Pjevač Petar Grašo na dočeku 2022. godine je nastupio u Banjoj Luci, a na svom se Instagramu pohvalio i kako je oborio rekord.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

"Oboren rekord - 35.000 ljudi na trgu... Hvala Banja Luci na jednom od najljepših i najzabavnijih ulazaka u Novu Godinu i sretno svima od srca", napisao je uz video koji je objavio i na kojem publika uglas pjeva njegov hit "Godine prolaze", a u komentarima mu se javila i Severina te mu je ostavila emotikon srca.

Grašo je inače već mjesecima vruća tema domaćih medija zbog veze s Hanom Huljić, a prije nekoliko dana je RTL objavio kako bi se sretni par u ovoj godini trebao vjenčati. Hana je navodno već odabrala vjenčanicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Hana i Petar u vezi su nekoliko mjeseci, a o tome su sve donedavno oboje mudro šutjeli. No Grašo je početkom prosinca ipak odlučio prekinuti šutnju te je pred kamerama IN Magazina prvi put kratko prokomentirao svoju vezu s Hanom.

"Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", rekao je tada.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu kada su ih fotografi ulovili tijekom šetnje Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a da je njihovoj ljubavi došao kraj doznalo se u svibnju prošle godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić +0 Melkior Bašić Celebrity Melkior objavio rijetku fotku sa suprugom pa oduševio tisuće fanova, svi redom mu poručili da su zaista prekrasni

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 +0 Franka Batelić i Davor Garić inMagazin Franka se navikava na veliku novost u svom životu, otkrila je kako su Ćorluka i njihov sinčić reagirali na promjenu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene