ne opterećuju se

Petar Grašo se osvrnuo na medijske napise o sebi i Hani Huljić pa otkrio koja ih je vijest najviše nasmijala

Hana Huljić Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo +0 Petar Grašo Galerija

Petar Grašo je progovorio o svojoj vezi s Hanom Huljić i medijskim napisima o njima, a otkrio je i koja ih je vijest posebno zabavila.

Pjevač Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa kolegica i partnerica Hana Huljić svojom vezom ne prestaju izazivati zanimanje javnosti.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Otkako se doznalo da su par, u medijima pomno prati svaki njihov novi potez, no oni uspješno čuvaju svoju privatnost.

Grašo je sada ipak otkrio pokoji detalj o njihovoj vezi, među ostalim i da se ni Hana ni on ne opterećuju medijskim napisima, dapače, zabavljaju ih, a izdvojio je jednu vijest koja ih je posebno zabavila.

"Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski Meghan i Harry", kazao je Grašo za Večernji list, a otkrio je i po čemu je sličan s Hanom.

"Meni je uvijek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a i Hana je slična osoba", istaknuo je pjevač.

Inače, za njegovu vezu s Hanom doznalo se u listopadu prošle godine, a navodno su zajedno još od ljeta. Usporedbe s Harryjem i Meghan pojavile su se malo nakon što se doznalo da su par, a zanimljiv nadimak dali su im njihovi Splićani.

Grašo je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihove prekid doznalo se u svibnju prošle godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Ena Begović (Foto: Screenshot) +3 Ena Begović (Foto: Screenshot) Celebrity Lijepa Lana sve više nalikuje na svoju majku Enu Begović, a Dikan se nedavno pohvalio njezinim najnovijim uspjehom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene