SveZaMojeZlato

Petar Grašo obilježio 20 godina karijere i pozvao obožavatelje da se uključe u akciju SveZaMojeZlato

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitski pjevač na jučerašnjem je koncertu u Lisinskom ponovno osvojio srca publike svojim najvećim hitovima. Dvadeset godina karijere bili su odličan povod za jedan poseban koncert koji je trajao puna tri sata.

'Večeras nemam gostiju na pozornici, vas 1800 ste moji gosti' – rekao je Petar Grašo i podigao publiku na noge. Hitove poput Idi, Lakše mi je s njom, Utorak, Moje zlato i drugi publika je pjevala zajedno sa slavljenikom.
Svečani ugođaj u Lisinskom uz Grašine najveće hitove obećanje su da su svi posjetitelji sa sobom ponijeli samo najljepše uspomene.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić prisjetio se prošlosti Grašu raznježile fotografije s Hanom iz vremena dok još nisu bili par: "Da mi je netko prije 8 godina rekao da će biti moja supruga..."

Međutim, Grašo niti ovom prilikom nije zaboravio da se dobro dobrim vraća te posjetitelje pozvao da se priključe hvalevrijednoj akciji #SveZaMojeZlato.

Petar Grašo: Pjesmu 'Moje zlato' posvećujem svim hrabrim ženama

U suradnji s Podravkom, generalnim pokroviteljem velikog koncerta u Lisinskom i udrugom "Sve za nju" Petar je dio akcije s ciljem osvješćivanja javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke. Zapanjen činjenicom kako svake godine u Hrvatskoj od raka dojke obolijeva oko 2500 žena, dok istovremeno godišnje umire gotovo 900 žena, objeručke je prihvatio mogućnost da vlastitim doprinosom pomogne.
Grašo je u tu svrhu nesebično podijelio svoj najnoviji glazbeni hit ''Moje Zlato'' – poruke ljubavi svim dragim osobama u našem životu.

Akcija je organizirana s ciljem informiranja oboljelih i njihovih obitelji o pravilnoj prehrani u čiju svrhu će se organizirati radionice s korisnim savjetima i receptima koji se lako pripremaju.

Uz Podravku i Petra Grašu, uključite se i vi! Posjetite stranicu #SveZaMojeZlato i podijelite spot.

Zbog velikog interesa publike i rasprodanog prvog koncerta najavljujemo i drugi koncert 21.10.2015. Požurite po svoje ulaznice na blagajne Lisinskog ili na www.ulaznice.hr i ne propustite drugu priliku da uživate u ovom spektaklu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene