''Samo te molim...''

Grašo se prisjetio savjeta koji mu je dao Oliver Dragojević: ''Vodim se rečenicom koju mi je rekao u mojim počecima''

Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život +3 Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Galerija

Petar Grašo jedan je od glazbenika koji je nastupio u sklopu humanitarnog koncerta Želim život kojim se 16. put zaredom pomaže rad Zaklade Ana Rukavina.

Humanitarni koncert ''Želim život'' Petar Grašo otvorio je pjesmom ''Trebam nekoga'', nakon čega je uslijedila velika uspješnica ''Tko nam brani'', a sve je zaokružio novom pjesmom ''Je l' ti reka ko?''. 

Pogledaj i ovo Petar Pereža, Marija Miholjek, Mia Kovačić i Igor Mešin , Želim život - 7 Puno je emocija! Tri godine se čekalo na ovaj spektakl! Najveće hrvatske zvijezde zbog plemenitog cilja vratile su se na glavni zagrebački trg

Iza njega je burna godina, a nakon prethodne, bilo mu je drago opet vidjeti publiku. 

''Uvijek je divno vidjeti publiku, a kad imaš određenu distancu, onda je to kao kad se ljubavnici sretnu, jedan je pomorac na putu, žena ga čeka, onda kad se susretnu to je val emocija'', simbolično je Grašo opisao situaciju s koncertima u doba korone. 

A ima li neki njegov hit koji njega najbolje opisuje. 

''Ne opisuju mene hitovi, mene opisuju ljudi koji se druže sa mnom, a pjesme su zapravo jedan dio mene i mojih prijatelja i koautora, prije svega Tončija i Vjekoslave koji su ih napravili 90 posto'', rekao je Grašo. 

Koji će trenutak najviše pamtiti u ovoj godini?

''Bilo je puno trenutaka. Život donosi neke teže i neke ljepše momente, sve ih treba zapamtiti jer svi su oni zapravo u jednom kotaču života važan zupčanik. Svaka godina takve stvari nosi. Ovu godinu pamtit ću po puno stvari, a prije svega po koncertima koji su meni i mojoj ekipi legli fenomenalno jer smo se zaželjeli putovati, zaželjeli smo se živjeti i imati puna pluća. Nadamo se da će se što prije sve vratiti na staro normalno'', izrazio je Grašo želju. 

Petar je koronu prebolio dva puta.

''Jesam, da, bilo je nezgodnih trenutaka, ali još sam u dobroj formi očito, odradio sam dosta koncerata, spremamo se za novu godinu, koncert u areni, tako da očito snage ima, volje ima, želje ima'', zaključio je Grašo koji je svih ovih godina tijekom svoje karijere ostao jednostavan i skroman. 

''Živim normalno svoj život. Često posegnem za jednom rečenicom koju mi je Oliver rekao u momentima mog početka. Rekao je gledaj, vidim da se ovo s tobom odvija strašno brzo, i bit ćeš vjerojatno izuzetno veliki izvođač, samo molim te nemoj nikad sebe gledati kao čovjeka iz novina, ako počneš to raditi vrlo brzo ideš k vragu'', ispričao je Petar i dodao: 

''Drago mi je da sam drugi put zaredom ovdje. Nažalost ne mogu se uvijek odazvati zbog načina života, ali izuzetno sam sretan da mogu biti dio ove prekrasne priče jer je ovo i dugotrajno i doista potrebno ljudima'', rekao je Petar. 

Humanitarni telefon 060 9000 kojim se pomaže rad Zaklade Ana Rukavina za vaše pozive je otvoren do 31. prosinca 2021.!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 7 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 2 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 8 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 6 +13 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Lijepu Miju Kovačić nije lako zasjeniti u svečanoj haljini s pomalo zanimljivim prorezima!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 +0 Nina Badrić - 1 Celebrity Nina Badrić blista u društvu srpskog pjevača, pogledajte fotke njihovih posebnih trenutaka iz Beograda!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene