Preslatko!

Pogledajte kako je Grašo reagirao kada je vidio natpis s Hanininim imenom u publici, sve je čak objavio i na Instagramu!

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Jadran Babić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić +0 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić izazvali su ogromne simpatije na njegovu konceru u Spaladium Areni u Splitu na kojem je uživalo 12 tisuća ljudi.

Petar Grašo održao je još jedan i više nego uspješan koncert i to u rodnom Splitu, točnije Spaladium Areni, kamo ga je došla podržati i njegova trudna supruga Hana Huljić.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo otkrila i kakav je kao otac Hana Huljić progovorila o braku s Petrom Grašom i prisjetila se njihova vjenčanja: "Na kraju je sve to bilo neizvedivo"

Hana je koncert pratila s tribina u društvu prijatelja, a u blizini je sjedila i njezina majka Vjekoslava Huljić. Jedan od najsimpatičnijih trenutaka tijekom koncerta dogodio se kada je Petar u publici uočio natpis na kojem je pisalo "Di je Hana", pa se usred tijekom izvođenja pjesme "Srce za vodiča" počeo smijati i odgovorio znatiželjnom obožavatelju "Hana je gore".

To je kod publike odmah izazvalo glasno ovacije koja je počela pljeskati i još glasnije pjevati pjesmu koju je inače i snimio s Hanom. Simpatičan trenutak pjevač je podijelio i u priči na svom profilu na Instagramu.

Petar je nedavno u prepunoj Areni Zagreb proslavio 46. rođendan, a iako se smatralo da je teško bilo nadmašiti prvu večer euforije, publika druge večeri nadmašila je sva očekivanja. 

Petar i Hana u slatkom su iščekivanju svojeg prvog djeteta, a nakon vjenčanja doznao se i bebin spol. Naime kako je ekskluzivno doznao RTL Ekskluziv, u novopečenu obitelj početkom srpnja stiže djevojčica, a Grašo je to otkrio uzvanicima na vjenčanju. Ime su, ipak, još zadržali za sebe, no navodno su ga već odabrali.

Par se vjenčao 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu pred obitelji, kumovima i najbližim prijateljima, a svadbeno slavlje održali su u poznatom splitskom restoranu uz more.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Žanamari Perčić Celebrity Žanamari se pobrinula da malo podigne kratku opravicu, a i tijesni dekolte s izrezom je tu: "Blago gosponu koji te mazi i pazi"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Celebrity Trudna Hana stigla na Grašin koncert, poveći je trbuh ponosno istaknula u svilenoj haljini koja joj pristaje kao salivena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene