objavio i video!

Emotivni Grašo javio se na Instagramu prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić: "Podrhtavalo je tlo od ljepote i ljubavi"

Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 2 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 Petar Grašo +0 Petar Grašo Galerija

Petar Grašo je prekinuo šutnju na svojem Instagramu i prvi put nešto objavio otkako se doznalo da ima novu djevojku.

Splitski pjevač Petar Grašo (45) oglasio se na svojem Instagramu prvi put otkako se doznalo da ljubi 14 godina mlađu Hanu Huljić.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Podijelio je snimku sa svojeg koncerta u Hrvatskoj Kostajnici koji je održao prošli tjedan, uz koju se zahvalio tamošnjoj publici.

"U petak je podrhtavalo tlo u Hrvatskoj Kostajnici, ali na sreću ovog puta od ljepote, glazbe i ljubavi. Hvala vam što ste unatoč svemu što ste prošli zadržali veliko srce i učinili nam ovu večer nezaboravnom", napisao je uz video u kojem publika pjeva njegove hitove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Grašin koncert u sklopu Kestenjade okupio je veliku publiku, no nije poznato je li među gužvom bila i njegova nova djevojka Hana.

Njih dvoje navodno su par još od ljeta, a šuška se i da se ona doselila u njegov zagrebački stan.

Novopečeni par još je tajnovit o svojoj vezi i Grašo je zasad samo kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost, a ni Hana nije bila puno pričljivija o toj temi. "Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju", kazala je za Večernji list.

Nešto rječitiji bio je njezin otac Tonči, koji je otkrio da on i supruga Vjekoslava odobravaju novog dečka svoje kćeri, koji je inače i njihov dugogodišnji suradnik i prijatelj.

O svemu se oglasio i Petrov otac, ugostitelj i bivši košarkaš Zoran Grašo, koji je također sretan zbog novog para.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Gazija Marina Gazija Marina Gazija Janko Popović Volarić +7 Marina Gazija Celebrity Natjecateljica oštro reagirala jer se Martini i Maji nije svidjelo ono što vide: "U redu je biti seksi, i u redu je biti i mama''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) +0 Meg Ryan (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekoć omiljenu slatkicu ulovili u rijetkom izlasku u javnost, prije je osvajala filmovima, sad se priča o nečem drugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene