Petar Grašo vratio se na scenu, pobjednio na Splitskom festivala, no koji je sljedeći korak. Svi žele znati odgovor na jedno pitanje - kad je svadba?


Poznati domaći glazbenik Petar Grašo ima velike hitove iza sebe, a njegova nova pjesma 'Moje zlato' pobijedila je na nedavno održanom Splitskom festivalu. 20 je godina na sceni, a pritom je i puno toga naučio. 'Naučio sam da, unatoč platinastim tiražama, punim dvoranama i svijetlima pozornice, najvažniji su oni trenuci koje provodiš s prijateljima i obitelji', kaže Petar, piše Story.

Splitski festival, šušur na vrhuncu: Tko je što nosio, tko je s kim došao, o čemu se pričalo?

Vezani članci Leonarda i Zvonimir Boban Krahovi velikih ljubavi: Kako su ove velike ljubavne priče izgledale dok su bile sretne? Danijela Martinović Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

A veliku podršku poznati je pjevač našao u kolegici Danijeli Martinović. 'Tolerancija je ključna. A ono što je važno jest da smo oboje često na putu pa se stignemo zaželjeti jedno drugoga', otkriva Petar o tajni uspješne veze te čime ga je to osvojila Danijela: 'Ona ima toplinu i osmijeh koji osvaja na prvu, te nosi životnu radost u sebi. Uz to je iznimno duhovno bogata i savršeni sugovornik'.

A hoće li napokon stati pred oltar?

'Brak je institucija koju cijenim, ali ne mislim da je jamstvo lagodnog suživota. Puno ljudi stupa u brak nespremni, mislim da je od pitanja 'ženiš li se' važnije pitanje 'voliš li'. Brak je prekrasna stvar ako se živi ono što se prisegne, ali nije uvijek tako. Najvažnije je biti voljen, razumjeti i razgovarati', kaže Grašo koji je Danijeli najzahvalniji na vremenu koje je izdržala s njim.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook