Slatko se nasmijao

Grašo se i sam krenuo šaliti na svoj račun: "Moj sadašnji punac zabranio je djeci da išta rade prije braka, postao je uzorit''

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo - 1 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Petar Grašo Petar Grašo (FOTO: Instagram) +0 Petar Grašo i Tonči Huljić Galerija

Petar Grašo komentirao je šuškanja da će on i Hana Huljić postati roditelji, pa se našalio na svoj račun, ali i na račun Haninog oca Tončija Huljića.

Ljubavna veza Petra Graše i Hane Huljić vruća je tema domaće javnosti i medija, a nakon najnovijih glasina da par očekuje i prvo dijete oglasio se i sam pjevač.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

"Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka", kroz smijeh je izjavio Petar za tportal.

On se ovih dana i prvi put oglasio nakon vijest da je u vezi s Hanom na svom profilu na Instagramu i to nakon koncerta u Hrvatskoj Kostajnici.

"U petak je podrhtavalo tlo u Hrvatskoj Kostajnici, ali na sreću ovog puta od ljepote, glazbe i ljubavi. Hvala vam što ste unatoč svemu što ste prošli zadržali veliko srce i učinili nam ovu večer nezaboravnom", napisao je uz video u kojem publika pjeva njegove hitove.

Petar i Hana navodno su u vezi od ovog od ljeta, a šuška se i da se ona doselila u njegov zagrebački stan. Novopečeni par još je tajnovit o svojoj vezi i Grašo je dosad bio kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost, a ni Hana nije bila puno pričljivija o toj temi.

"Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju", izjavila je za Večernji list.

Nešto rječitiji bio je njezin otac Tonči, koji je otkrio da on i supruga Vjekoslava odobravaju novog dečka svoje kćeri, koji je inače i njihov dugogodišnji suradnik i prijatelj.

O svemu se oglasio i Petrov otac, ugostitelj i bivši košarkaš Zoran Grašo, koji je također sretan zbog novog para.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju ove godine.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 3 Joško Čagalj Jole In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 1 In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 2 +5 Petar Grašo - 2 inMagazin Jole progovorio o vezi novog estradnog para Petra Graše i Hane Huljić: ''Ono što sam ja vidio...''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Emotivni Grašo javio se na Instagramu prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić: "Podrhtavalo je tlo od ljepote i ljubavi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene