novi domaći par

Petar Grašo opet ljubi! U vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom koja je svima već jako dobro poznata

Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo i Tonči Huljić In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo Galerija

Petar Grašo je nakon prekida dugogodišnje veze s Danijelom Martinović pronašao sreću s Hanom Huljić.

Pjevač Petar Grašo (45) ponovno ljubi.

Nakon prekida dugogodišnje veze s Danijelom Martinović sreću je pronašao s 14 godina mlađom kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić, Hanom.

DNEVNIK.HR od prijatelja bliskih Petru doznaje da je par doista u vezi već neko vrijeme. 

Zaljubljeni par je za vikend snimljen u šetnji Zagrebom te su se čak držali za ruke, a fotografije je objavio Jutarnji List.

Grašo je već dugo godina blizak prijatelj i suradnik Hanina oca Tončija, pa je poznaje još od malih nogu i već su zajedno nastupali, a nije poznato kada je među njima planula ljubav.

U svibnju ove godine doznalo se da Petar više nije s Danijelom. Njih dvoje slovili kao jedan od omiljenih parova na domaćoj sceni, a zajedno su proveli više od 24 godine.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Maja Šuput Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela +15 Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Na tužnu životnu priču ove djevojke teško je ostati imun, a zbog njezina talenta Martina se jedva sabrala i smogla snage govoriti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene