Petar Grašo i Tedi Spalato za Dnevnik Nove TV prisjetili su se uspomena s Oliverom Dragojevićem kojemu će zapjevati u čast na koncertu u Veloj Luci.

Galerija Petar Grašo i Tedi Splato Petar Grašo i Tedi Splato Poznati Hrvati s Oliverom Dragojevićem - 39 +16 Poznati Hrvati s Oliverom Dragojevićem - 14

Pjevači Petar Grašo i Tedi Splato zapjevat će na koncertu Trag u beskraju koji se tradicionalno održava u Veloj Luci u znak sjećanja na pokojnog Olivera Dragojevića.

Vezani članci Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Petar Grašo prvi put progovorio o ulozi oca pa iskreno otkrio da bi neke stvari volio poboljšati: ''S obzirom da sam stalno na putu…'' Severina i Petar Grašo Seve objavila prekrasan video s Grašom zbog kojeg su se mnogi prisjetili pokojnog Olivera: "Kada on pjeva, svi šute..."

Od tamo su se obojica javila u Dnevniku Nove TV te su se ovom prilikom prisjetili svojeg pokojnog kolege i prijatelja.

"Toliko je bila bogata njegova društvena aktivnost da tu ima anegdota i priča. Tako je meni kada sam ošišao rep rekao - šta si to napravio od sebe", kazao je Tedi koji je često ljeti s Oliverom dolazio u Velu Luku, a tamo su pisali i pjesme.

"On je ostavio toliko živi trag među svima i da sada ušeće ovdje sa onom svojom crnom majicom, ruksakom, kapom i cigaretom ja nekako uopće ne bih doživio šok nego bih rekao - nije te dugo bilo, koga ti zezaš. On je toliko živ među svima nama zbog tog svog duha i zbog svega", ispričao je Grašo koji se često sjeti Olivera.

"Meni s njim vezuje puno divnih uspomena. Oliver mene poznaje otkad samo imao tri godine. Ja sam s njegovim sinovima imao jedan dio djetinjstva, i dan danas smo bliski, kasnije me život naveo da sam s njim odradio i dosta divnih koncerata i najčešće bi nakon koncerata pričali anegdote, viceve... Uživali smo i sretan sam da je Vela Luka danas centar svega, centar muzike i centar njegova života, što je oduvijek i bilo", istaknuo je Petar.

Cijeli razgovor s Grašom i Spalatom pogledajte u videu.

Mate Bulić prvi put pred kamerama poslije najtežih dana u životu: ''Šest mjeseci nisam stao na noge, a ja se ničega ne sjećam ...'' In Magazin: Mate Bulić - 1 In Magazin: Mate Bulić - 2 In Magazin: Mate Bulić - 4 +21 In Magazin: Mate Bulić - 5

Šuput se pohvalila boravkom na novoj lokaciji, a zbog raskopčanog sakoa svi su se zapitali isto Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput - 3

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju