Ovo je urnebesno!

Graši i Hani Huljić u Splitu su već dali zanimljiv nadimak, dobro ćete se nasmijati kad čujete kako ih zovu sugrađani!

Tonči i Hana Huljić Tonči i Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Hana Huljić Petar Grašo - 2 Petar Grašo +0 Tonči Huljić i Petar Grašo - 3 Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić novi su "it" par na domaćoj estradi, a u njihovu rodnom Splitu već su stekli i zajednički nadimak.

Veza pjavača Petra Graše (45) i njegove 14 godina mlađe kolegice Hane Huljić izazvala je veliko zanimanje domaće javnosti.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina nisu ni slutili što ih čeka Hana se prije osam godina crvenjela zbog Grašinih riječi, a ovako je ona već tada govorila o svom budućem mužu!

Otkako se početkom listopada doznalo da su par, ne prestaje se pričati o njima, a u svojem rodnom Splitu već su stekli i zanimljiv zajednički nadimak, a sigurno ćete se dobro nasmijati kada ga čujete.

Naime, kako piše Jutarnji list, Petra i Hanu Splićani zovu Harry i Meghan, po poznatom kraljevskom paru, i mnogi njihovi sugrađani ih jedva čekaju vidjeti zajedno uživo.

Grašo i Hana u vazi su navodno još od ljeta, a kruže glasine i da zajedno žive u njegovu zagrebačkom stanu, koje je ona rasplamsala svojom fotkom iz metropole.

Šuškalo se i da je Hana trudna, no Grašo je to negirao.

"Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao Misu, postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka", kroz smijeh je izjavio za tportal.

Oboje su vezu potvrdili za medije, ali nisu htjeli otkrivati nikakve detalje, a o svemu su se oglasili i njezini roditelji, Tonči i Vjekoslava Huljić, te Grašin otac Zoran, koji su sretni zbog njih.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s pjevačicom Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +7 Momčilo Otašević i Jelena Perčin (Foto: Hana Šmerek) Celebrity Jelena Perčin doživjela neugodnost na letu domaće aviokompanije pa sve opisala u detalje, čini se da se poprilično uzrujala

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Celebrity Lijepa glumica pozirala potpuno gola i pokazala deset godina mlađem i poznatom dečku što radi dok on nije kod kuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene