Unatoč kiši, splitski glazbenik Petar Grašo na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održao je koncert za pamćenje pred čak 25.000 posjetitelja

Galerija


Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića održan je glazbeni spektakl Petra Graše. Nastup poznatoga splitskog glazbenika i najpopularnijeg hrvatskog pjevača na glavnom zagrebačkom trgu unatoč kiši gledalo je i slušalo 25.000 ljudi uživo.

Vezani članci Stacionar Arena I to smo dočekali: U zagrebačkoj Areni više nema nijednog pacijenta, dvorana zasad ostaje samo u pripravnosti Koncert Matije Cveka Domaće zvijezde uživale na najšarmantnijem pikniku u gradu i čarobnom koncertu Matije Cveka

Više od dva sata publika je uživala u njegovim najvećim hitovima "Ko nam brani", "Ljubav sve pozlati", "Ako te pitaju" i ostalima, a erupciju oduševljenja izazvale su obrade evergreena Olivera Dragojevića "Dvaput san umra" i Miše Kovača "Nikoga nisam volio tako".

Uzbuđenje nakon ovakvog velikog nastupa nije mogao sakriti ni sam Petar Grašo.

"Kada sam najavljivao ovaj koncert rekao sam kako želim da svaki novi koncert nadmaši onaj prethodni. To se i dogodilo. Ovaj spektakl od koncerta iskače iz svih okvira. Jako sam uzbuđen što sam mogao biti dio ovakve atmosfere", izjavio je glazbenik.

Skandali, psihički slomovi, seks u dizalu, pa ni smrt gosta nisu uništili sjaj hotela koji obožavaju svjetske zvijezde!