Spektakularna večer

Svi nastupi na jednom mjestu: Neshvaćeni performer, opasan talent i Zlatni gumb po drugi put!

Nenad Ceskovic (Foto: Nova TV) Nenad Ceskovic (Foto: Nova TV) nova tv 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Judo Klub Gladijator Janko (Foto: Nova TV) Transform Crew (Foto: Nova TV) Transform Crew (Foto: Nova TV) Transform Crew (Foto: Nova TV) Jakob Bergant (Foto: Nova TV) Jakob Bergant (Foto: Nova TV) Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) Jakob Bergant Žongler (Foto: Nova TV) Mario i Patricia (Foto: Nova TV) Judo Klub Gladijator Janko (Foto: Nova TV) +17 Judo Klub Gladijator Janko (Foto: Nova TV) Galerija

Iza nas je peta emisija sedme sezone showa "Supertalent".

Nova epizoda Supertalenta ove nedjelje donijela je nova uzbuđenja u domove gledatelja.

Pogledaj i ovo Emina Bajtarević - 5 skromna, a najveća! Ovu djevojku jednostavno je nemoguće ne zavoljeti na prvu: ''Ako ti ovu sezonu ne pobijediš, ja ne znam tko će''

Vidjeli smo brojne iznimne talente, a gledateljima su posebno zanimljivi biti momenti u kojima se žiri odvažio sudjelovati u nastupu natjecatelja.

Žongler iz Slovenije

Jakob Bergant pokazao je vještinu žongliranja i imao jedan jako simpatičan nastup. Više pogledajte u našem videu.

Sportska ekipa

Judo klub Gladijator ekipa je koja je na najbolji mogući način predstavila ljepotu sporta kojim se bave.

Drugi put Zlatni gumb

Transform Crew plesna je ekipa koja je po drugi put u showu, i po drugi put su dobili Zlatni gumb! Pogledajte zašto im Maja Šuput nije uspjela odoljeti!

Spojila ih vjera

Među brojnim kandidatima koji su svoj talent odlučili pokazati na audicijama, i ovaj je bračni, glazbeno-plesački par, Gordana i Slaviša koji nastupaju pod umjetničkim imenom Hosea & Esther. Njihov nastup nije baš najbolje prošao kod žirija.

Mladi plesači

A na mjesto Slaviše i Gordane došao je još jedan par, ovaj put samo plesački. Riječ je o Mariju i Patriciji. Iza njih je puno nastupa, godišnje imaju od 10 do 15 turnira, a predstavili su nam akrobatski rock'n'roll.

Predivan talent

Damiano je trgovac po zanimanju, no kako kaže, glazba je njegov život. Pjeva operu, a smatrao je da kako mu je nastup na hrvatskom Supertalentu posljednja prilika da se dokaže. I zbilja se dokazao. Pogledajte ovaj predivan nastup!

Opasan talent

Busty Heart na svom talentu radi još otkad je imala 23 godine, pa ima puno iskustva s time, nikad nije upoznala nikog s istim talentom, drži svjetski rekord u svom talentu. Njezin talent je opasan, znala se ozljediti, krvariti, ali nikad nije završila u bolnici. Svojim nastupom sve je šokirala, pogledajte o čemu je riječ!

Jedan beatbox

Senad Ajanović oduševio je izvedbom beatboxa.

Neshvaćeni performans

Nenad Češković priredio je nastup koji nitko nije shvatio, a koji se ujedno nikome nije ni svidio.

Divan glas

Nakon neshvaćenog performansa, na scenu je stupila Emina Bajtarević. Pjeva uz gitaru, a već godinama joj je bila želja prijaviti se u Supertalent. Poslušajte njezin predivan glas!

Plesni show za kraj

Nikolina Stepić trbušnim plesom bavi se već 15 godina. Svaki dan vježba i podučava, ali i nastupa. Pogledajte show koji je pripremila za kraj emisije.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene