Pet godina nakon smrti Toše Proeskog, njegova djevojka staje pred oltar s dečkom Johanom.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Bila je najveća ljubav tragično preminulog pjevača, ali njegov grob danas rijetko posjećuje Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, a sad je opet u centru pažnje i to zbog divnog razloga!

Prema pisanju srpskog Kurira, Andrijana Budimir priprema vjenčanje sa dečkom Johanom, ugostiteljem iz Skopja.

'Andrijana je sa svojim budućim suprugom dvije godine u vezi, a zaručili su se u tajnosti. Njezin izabranik ima brak iza sebe i dvoje djece. Vezu s Andrijanom započeo je dok je još bio oženjen', otkrio je Kuriru izvor iz Makedonije.

>> Nova pjesma Toše Proeskog: 'Sve je ovo premalo za kraj'

Andrijana je bila dugogodišnja djevojka pokojnog Toše Proeskog. Poslije njegove smrti povukla se iz medija, a nije bila ni na promociji pjesme koja je objavljena 25. siječnja, na dan njegovog rođendana. Njezini prijatelji izostanak opravdavaju brojnim obavezama.

Andrijana na svojoj službenoj stranici još ima Tošine slike, a nedavno je izjavila da i dalje tuguje, ali u svoja četiri zida. S Proeskim je bila u vezi od 2001. do 2004. godine, a tri godine kasnije, na njegov rođendan opet su obnovili vezu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook