Scena puna ljubavi

Ovih pet domaćih parova dijeli život i pozornicu, evo kako planiraju obilježiti Valentinovo ove godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pet domaćih glazbenih parova otkrilo nam je kako planiraju proslaviti Valentinovo, koje su najromantičnije geste koje su napravili i koja im je najdraža ljubavna pjesma.

Domaća glazbena scena bogata je zbog mnogih razloga, ali je i puna ljubavi. Brojni parovi na pozornici parovi su i u privatnom životu, a pitali smo ih kako slave Valentinovo, koja im je najdraža ljubavna pjesma te koje su najromantičnije geste u njihovoj vezi.

ManGroove (Željka Veverec i Toni Starešinić)

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana i Stjepan Pavlinić - 3 75 godina braka! Ana i Stjepan Valentinovo ne slave, ali su proslavili krunski pir: ''Bilo je lijepih i loših vremena, ali mi smo se dogovorili, riješili''

Kako planirate proslaviti Valentinovo?

Željka: Za Valentinovo Toni će biti u Beogradu na koncertu, a ja ću to onda iskoristiti da se odmorim kod kuće, no uvijek Valentinovo povezujem s rođendanom svog tate jer 15. 2. već slavimo njegov rođendan. Imat ćemo baš lijepo obiteljsko slavlje i zapravo u krugu obitelji i prijatelja slaviti što imamo jedni druge.

Toni: Evo, ja ću na Valentinovo na pozornici u Sava centru proslaviti dvije godine sviranja u bendu Josipe Lisac. Premijerni nastup imao sam baš u Beogradu na  Valentinovo. Odmah nakon toga slavimo rođendan Željkina tate, a dan nakon toga smo kod mojih na otoku Istu na krštenju mog nećaka Josipa.

Koja vam je najdraža ljubavna pjesma?

Željka: Najdraža ljubavna pjesma... uf, to je Sofijin izbor, ali, evo, jako volim pjesmu "Case of you" Joni Mitchell, a za nas dvoje uvijek me veže prekrasna stvar "We only just begun" u izvedbi Curtis Mayfielda. Za svoj prvi ples izabrali smo odličnu stvar Olivera Mandića "Osloni se na mene", nekako nam se činila baš savršenom.

Toni: "Osloni se na mene" Olivera Mandića i moj je favorit.

Koje su najromantičnije geste u vašem braku?

Željka: Najromatičnije geste – ma ja bih rekla da su male stvari koje život znače najvažnije. Činjenica da je Toni uvijek spreman otići sa mnom bilo gdje u bilo kojem trenutku, da uvijek misli na mene i brine se hoću li biti dobro, sam osjećaj da imaš nekoga tko želi da si sretan i voli te čak i onda kad ti ne voliš sebe. Priznajem, zahvalna sam svaki dan što imam prekrasnu osobu koja mi i svako jutro donese kavu u krevet. Ne radi on to zbog romantike, nego zbog života. 

Toni: Meni je jako romantično kad se skupa od srca glasno smijemo forama jedno drugog, kad pijemo dobro vino uz Željkin prefini ručak, kad me odvede na nedjeljni ajngemahtec, kad smo sami u prirodi pa kad napokon prestane pričati i samo se gledamo i slušamo ptice.
 

Pavel (Antonia i Aljoša Šerić)

Kako planirate proslaviti Valentinovo?

Antonia: Bit ćemo na probi do 18, juriti doma da budemo s Lunom, u najboljem slučaju ako bude lijepo vrijeme otići na burger u gradu i na povratku kući skupiti kolače, uživati s Lunči, gledati redom "Prijatelje", "Teoriju velikog Praska", "Modernu obitelj" i zaspati na kauču.

Aljoša: Radno, nije najromantičnije, znam.

Koja vam je najdraža ljubavna pjesma?

Antonia: "My love" Paula McCartneyja.

Aljoša: "Ima ih nekoliko, ali sada mi na pamet pada "Jersey girl" od Toma Waitsa, dlake skaču svaki put kada je čujem".

Koje su najromantičnije geste u vašem braku?

Antonia: Kada mi je spremio punjene pečene krumpire, za koje znam da se pretrgao da ih 'odradi' jer inače ja uvijek kuham. Kad me odveo na koncert Eltona Johna u Pragu i tamo me zaprosio. Kad me pogleda na pozornici svaki put dok pjevamo zadnji refren dueta "Ako si za, mogli bi jednom izaći". Kad mi skupi robu sa sušila i sortira je ili izvadi oprano suđe iz mašine, od usisavanja sam odustala.... Sitnice.

Aljoša: Velike geste često su znak nesigurnosti. Kada nešto ne klapa u vezi, muškarci često pribjegavaju grandioznim patetičnim potezima. Mali znakovi pažnje se cijene, bar se nadam.
 

Bang Bang (Lara Antić Prskalo i Hrvoje Prskalo)

Kako planirate provesti Valentinovo?

Hrvoje i ja nismo baš par koji posebno pazi na taj datum. Tome u prilog ide i činjenica da smo tek zahvaljujući vašem pitanju shvatili da je Valentinovo u petak. No to ne znači da nismo pažljivi jedno prema drugome, naprotiv. Imamo neke svoje datume, obljetnice, dane koje obilježavamo i za koje uvijek dobijem neki cvijet, točnije orhideje koje obožavam.

Koja vam je najdraža ljubavna pjesma?

Ljubavna pjesma koja me na prvu osvojila i koju si često znam pustiti je obrada Beth Hart i Joe Bonamasse "I'll take care of you". Ako bih morala izdvojiti pjesmu koja opisuje nas, to jest naš odnos, onda bi to bila ta pjesma.

Koje su najromantičnije geste u vašem braku?

Do sada je Hrvoje napisao sigurno nekih deset pjesama koje su posvećene našem odnosu i našim trenucima, mislim da ne postoji ljepša i romantičnija gesta od te.
 

Nola (Gabrijela Galant Jelenić i Marijan Jelenić)

Kako planirate proslaviti Valentinovo?

S obzirom na to da je nama Valentinovo svaki dan, odmorit ćemo se od slavlja ljubavi radom na novim pjesmama u studiju. Sutradan ćemo otići na izlet i večeru.

Koja vam je najdraža ljubavna pjesma? 

Led Zeppelin - "Than you" i Dino Dvornik - "Pelin i med".

Koje su najromantičnije geste u vašem braku?

Usputni, neočekivani dodir, osmijeh, zagrljaj, poruka podrške kad je najviše trebaš...
 

Ivona Maričić Kukuljan (E.N.I.) i Anthony Kukuljan

Kako planirate proslaviti Valentinovo?

Ivona: Valentinovo ćemo provesti kreativno, radeći na našem zajedničkom glazbenom projektu koji smo nazvali The Rozh.

Anthony: Ja sam uvijek za stvaranje, a nadodat ćemo i ugodnu večeru, recimo sushi za kraj dana.

Koja vam je najdraža ljubavna pjesma?

Ivona: Oboje volimo pjesmu "You and Me" koju Pink izvodi u duetu s Dallas Greenom. Zajednička nam je i ljubav prema Beatlesima; "Something" i "Here Comes the Sun", koje su svirale na našem vjenčanju.

Anthony: Ako mogu dodati od Pearl Jam "Future Days" i "Just Breathe". Hvala!

Koje su najromantičnije geste u vašem braku?

Ivona: Najromantičnije geste su mi one svakodnevne, zbog kojih se osjećam voljeno i uvaženo. Kad nam napravi ručak i to uvijek bude neka nadahnuta kombinacija.

Anthony: Svakodnevni pogledi i zagrljaji, toplina prema meni i mojoj kćeri kojom govori koliko smo bitni u njezinu životu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene