Želimo brz oporavak

Pero Galić iz Opće opasnosti iznenada završio na operaciji

Pero Galić (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) Pero Galić (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Pero Galić (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) Galerija

Pero Galić iz Opće opasnosti je dobro, no zbog ozljede i bolova morao je na operaciju.

Pjevač grupe Opća opasnost, Pero Galić, završio je u bolnici, točnije na operaciji leđa. Pero je dugo trpio bolove i morao je iznenada na operaciju, no sve je srećom prošlo dobro. Dečki su javnost obavijestili putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Opća opasnost - 5 ''Oni su ostali dečki iz susjedstva!'' Bili na 170 koncerata, prešli 100 tisuća kilometara: Što su sve fanovi Opće opasnosti radili za omiljeni bend?

''Bok dragi ljudi. Obavještavamo vas da je naš Pero iznenada završio na operaciji leđa. Inače, Pero je već duže vremena vukao ovu ozljedu i trpio strašne bolove. Operacija je prošla uspješno, Pero vas sve pozdravlja, a mi se ovim putem zahvaljujemo cijelom timu liječnika i svih djelatnika klinike za neurokirurgiju bolnice Sestre milosrdnice na čelu sa prof.dr.sc. Krešimirom Rotimom. Molimo vas da i vaše misli i bar jedna mala molitva budu usmjerene na što brži oporavak našeg Pere. Žiža, Igor, Kameni, Sojka i Bani'', stoji u objavi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene