Pogledi na njima

Poznate dame se isprsile i pokazale dekoltee

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok je publika izabrala svoje favorite za People's Choice Awards, poznate dame su se pobrinule ostati zamijećene na crvenom tepihu.

People's Choice Awards otvorile su sezonu nagrada, a poznate dame za crveni su tepih odabrale prilično provokativne haljine koje su naglašavale njihove adute. Malin Akerman, Heidi Klum, Jessica Alba, Kat Dennings... i mnoge druge izabrale su dekoltirane haljine.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian i Alessandra Ambrosio (Foto: AFP) Rat ubojitih dekoltea Kim Kardashian i Alessandra Ambrosio potrudile su se istaknuti svoje najjače atribute

Pred svima joj je rekla da je debela!

Osim o modi, u centru su ipak bile nagrade pa je u 4 kategorije glumica Sandra Bullock proglašena omiljenom od strane publike. Između ostalih kategorija tu su i one najvažnije - omiljena glumica, omiljena glumica drame i omiljena glumica komedije - sve za svoj film Gravitacija te komediju Specijalne agentice. Iako mu je Ellen Degeneres umalo ukrala nagradu, Justin Timberlake koji se 2013. nakon 5 godina vratio na glazbenu scenu - pokupio je 3 nagrade uključujući i onu za najbolji album. Justina je u kategoriji omiljenog pop glazbenika potukla bivša ljubav Britney Spears.

Robert Downey Junior
odabran je za omiljenog akcijskog junaka za film Iron man 3, koji je proglašen i omiljenim filmom te omiljenim akcijskim filmom. Omiljenim glumcem u drami proglašen je Leo DiCaprio, a najboljim filmskim: Johnny Deep! Glumica Hrvatskih korijena Stana Katić proglašena je omiljenom glumicom u dramskoj TV seriji, također njezina serija Castle proglašena je najboljom dramskom serijom. Pobjednici su ove godine u 58 kategorija odabrani, a pristiglo je više od 700 milijuna glasova.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene