Iako je dobila uistinu laskavu titulu najljepše žene na svijetu, glumica se smijala ni sama ne vjerujući u to.


'People' magazin proglasio je Sandru Bullock najljepšom ženom na svijetu za 2015. Bez obzira na ovu titulu, slavna glumica sebe i svoj izgled ne shvaća baš tako ozbiljno.

Vezani članci Heather Locklear (Foto:Profimedia) Pogledajte kako najljepše žene 90-ih izgledaju danas, prema nekima od njih život baš i nije bio blag Sandra Bullock i Jesse James (Foto: AFP) Dok mu je ona pred holivudskom elitom izjavljivala ljubav, on ju je besramno varao s nekoliko žena

Iako je izgledala sjajno na snimanju naslovnice, Sandra se samo smijala. 'Ne, stvarno. Rekla sam to je smiješno. Nikome nisam rekla za titulu', rekla je Sandra.

Sandra Bullock is PEOPLE's #MostBeautiful Woman! http://peoplem.ag/XLpJDUe

Posted by People.com on Wednesday, 22 April 2015

50-godišnjakinja koja vlada Hollywoodom: pobijedila duplo mlađe!

 

VIDEO Očajnički poziv Sandre Bullock policiji: 'Zaključana sam u ormaru, tu je neka osoba'!

Sandra je ljepotu pronašla u ulozi majke svom petogodišnjem sinu Louisu. Objasnila je kako je njihov zajednički život konstantan podsjetnik o stvarima koje su uistinu važne. 'Prava ljepota je šutnja. Posebno u ovom gradu teško je ne reći, oh, moram ovako izgledati', rekla je glumica. 

'Važno je biti dobra osoba, dobra mama, skuhati dobra ručak, prepustiti mjesto u redu nekom kome se stvarno žuri. Po meni su najljepši oni ljudi koji se uopće ne trude', kaže Sandra.

Iako je sin mota oko malog prsta, oscarovka kaže kako mu to nikada ne bi dala do znanja jer, pravila moraju postojati. 'Dozvolila sam drugima da budu stričevi i tete koji će ga razmaziti, ja sam zadržala ulogu osobe koja postavlja pravila', priznaje Sandra.

Osim svojim majčinskim dužnostima, Sandra svoj izgled zahvaljuje zdravoj prehrani i vježbanju. Dodala je i to kako najbolje komplimente na račun svog izgleda uglavnom dobija od svog sina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook