Uloga života

Ubojstvo koje je šokiralo svijet: Penelope Cruz u filmu o velikoj tragediji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je prva veća uloga četrdesetdvogodišnje španjolske glumice Penelope Cruz.

Španjolska glumica Penelope Cruz utjelovit će Donatellu Versace, sestru Giannija Versacea u tv-serijalu o ubojstvu slavnoga talijanskog modnog kreatora, izvijestila je produkcijska kuća FOX.

Pogledaj i ovo Penelope Cruz "Boginja!" Zbog ovih fotografija nitko ne vjeruje da ima 48 godina, a pobrinula se i dobro istaknuti jedan dio tijela!

U serijalu "Versace: Američka kriminalistička priča", strastvenoj će brineti, 2009. nagrađenoj Oscarom za film "Vicky Cristina Barcelona" partner biti venezuelski seks-simbol Edgar Ramirez. On će utjeloviti utemeljitelja modnog carstva Versace, ubijenog usred dana na stepenicama njegove raskošne vile u Miami Beachu u srpnju 1997. u dobi od 50 godina. Ubojicu modnog kreatora glumit će zvijezda serije "Glee" Darren Criss.

Ovo je prva veća uloga četrdesetdvogodišnje španjolske glumice, muze redatelja Pedra Almodovara.
Serijal "Versace: Američka kriminalistička priča", nastao je kao adaptacija knjige novinarke Vanity Faira, Maureen Orth, a snimanje će početi u travnju.

Riječ je o trećoj sezoni "Američke kriminalističke priče". FOX-ova hit serija iz prošle godine. "Američka kriminalistička priča: Narod protiv O.J. Simpsona“, pomela je konkurenciju osvojivši pet nagrada Emmy, uključujući i nagrade za najbolje glumce.  Producenti su najavili snimanje četvrte sezone serijala koji će se fokusirati na aferu američkog predsjednika Billa Clintona s Monicom Lewinsky.

Inače, nagađalo se i da će lijepa Penelope ostvariti ulogu u filmu Antuna Vrdoljaka "General" no do suradnje ipak nije došlo zbog prevelikih financijskih izdataka. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene