odlični odnosi

Malo tko zna da je maćeha slavnog glumca, dolazi mu na snimanja, a nosi turban zbog religije

Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Galerija

Peggy Ann Farrar prislila je Leonardovog oca Georgea DiCaprija da žive preko puta glumca dok je bio dijete i da sudjeluju u odgoju.

Peggy Ann Farrar udala se za oca Leonarda DiCaprija još 1995., a vezu su započeli dok je glumac imao tek jednu godinu. 

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio Skroz je drugačiji Miljenik žena pojavio se neuredan i prljav na ulici, nije ga bilo lako prepoznati, ali imao je opravdan razlog za ovakvu pojavu

Leonardova pomajka je viđena kako uživa u vožnji bicikla kroz Griffith Park u Los Angelesu. Inače Peggy pripada religiji Amritdhari Sikh, koja je nastala u Indiji i prema njoj ne smije rezati kosu i uvijek mora biti čista, a neki nose i turban. Vegetarijanci su, zabranjeno im je piti alkohol i kockati. 

DiCaprio je u dobrim odnosima s pomajkom koja je viđena kako ga posjećuje i na setu njegovog posljednjeg filma "Once Upon A Time In Hollywood. Peggy, koja se udala za njegovog oca Georgea DiCaprija (76), često nosi tradicionalne indijske haljine, a turban je počela stavljati prije nekoliko godina. Ferrar ima i sina Adama. 

Inače, Leonardov otac George je pisac, a cijela obitelj često podupire glumca na holivudskim događanjima. Peggy je zapravo dobro utjecala na njihov život i muža je nagovorila da stanuju preko puta njegove bivše supruge Irmelin Indenbirken (77) i sina. 

Naime, Ferrar je inzistirala da Leonardo mora imati očinsku figuru i da George ne može cijeli odgoj prepustiti njegovoj majci glumici Irmelin. Kako tvrde američki mediji, slavnog glumca je polubrat Adam inspirirao da okuša u toj karijeri. On je se probo u svijetu glume 80-ih godina i bio u mnogo filmova i televizijskih reklama. 

No nije bilo ni sve bajno jer Adam je imao problema s drogom i bio optužen za pokušaj ubojstva bivše djevojke. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene