Wow!

Atraktivni Brazilac kojeg smo gledali u našem hit-showu raspametio je obožavateljice vrućom objavom, ali i osmijehom od milijun dolara!

Pedro Soltz Pedro Soltz Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz - 8 Pedro Soltz - 6 Pedro Soltz - 4 Pedro Soltz In Magazin: Pedro i Valentina - 8 In Magazin: Pedro i Valentina - 9 +19 In Magazin: Pedro i Valentina - 10 Galerija

Pedro Soltz, pobjednik popularne emisije Ples sa zvijezdama, na Instagram profilu podijelio je fotografiju koja je oduševila njegove obožavbateljice.

Atraktivni Brazilac Pedro Soltz, sada svima poznat kao pobjednik ovogodišnje sezone Plesa sa zvijezdama, često svoje pratitelje na Instagram profilu iznenadi svojim golišavim fotografijama. 

Pogledaj i ovo Pedro Soltz "Ljepota života" Najpoznatiji hrvatski zet rastopio sve od slatkoće fotografijom koju je objavio: "Ma daaaaj, je li realna?"

Naime, ovog puta pozirao je na plaži s daskom za surfanje u ruci, a prvo su nam za oko zapeli njegovi isklesani mišići za koje je vidljivo da Pedro na njima naporno radi, ali i zavodnički osmijeh koji bi svaku djevojku oborio s nogu.

"Jesam li ja to čuo ljeto", napisao je zgodni Brazilac u opis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Njegove pratiteljice nikako nisu mogle preskočiti ovu objavu pa su ga obasipale komplimentima:

"Odličan", "Zgodan", "Top Pedro", "Kakvo predivno tijelo" i mnoštvo gorućih vatrica nizalo se u nastavku.

 Također, u komentarima se našao i onaj od Iris Cekus, Pedrove supruge koja mu je poručila "Yessss" i emotikon vatrice.

Soltz je nedavno s Valentinom Walme odnio pobjedu u ovogodišnjoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'', a cjelokupna finalna emisija bila je nabijena emocijama zbog puno novih prijateljstava i četiri mjeseca koja su kandidati proveli zajedno.

Pedro je nakon proglašenja također bio vrlo emotivan pa nije mogao uopće govoriti dok je Valentina u svoje i njegovo ime zahvalila na pobjedi.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 1 Goran Bregović - 5 +8 Goran Bregović - 4 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda vila na Jadranu koju je Brega kupio svojim kćerima i supruzi da imaju idealno mjesto za ljetovanje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 In Magazin: Ella Dvornik - 12 Celebrity Ella Dvornik u oskudnim kupaćim gaćicama istaknula svoje tetovaže: "Je l' moguće da si se ovoliko skinula?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene