Kakav zgodan par!

Seksi hrvatski zet u izlasku s predivnom suprugom, a ovog puta Iris ga je zasjenila u haljini koja je istaknula njenu figuru

Iris Cekuš, Pedro Soltz Iris Cekuš, Pedro Soltz Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Cekuš, Pedro Soltz Iris Cekuš, Pedro Soltz Iris Cekuš, Pedro Soltz Pedro Soltz i Valentina Walme Pedro Soltz i Valentina Walme - 7 Pedro Soltz i Valentina Walme - 6 Pedro Soltz i Valentina Walme - 5 Pedro Soltz i Valentina Walme - 4 Pedro Soltz i Valentina Walme - 3 Pedro Soltz i Valentina Walme - 2 +15 Pedro Soltz i Valentina Walme - 1 Galerija

Najpoznatiji hrvatski zet i natjecatelj showa ''Ples sa zvijezdama'' Pedro Soltz i supruga Iris Cekuš zablistali su na otvorenju novog kina u Zagrebu.

Natjecatelj showa ''Ples sa zvijezdama'' i, kako ga od milja mnogi nazivaju, najpoznatiji hrvatski zet Pedro Soltz pojavio se na otvorenju novog kina u Zagrebu, a pratnju mu je pravila supruga i naša manekenka Iris Cekuš.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz i Iris Cekuš pristižu čestitke Jedan od najzgodnijih domaćih parova objavio sretne vijesti: ''Netko poseban nam je odlučio stići!''

Iris je za ovu prigodu odabrala tamnoplavu haljinu jednostavnog kroja koju je uparila sa zlatnim sandalama, dok je Pedro odjenuo crno odijelo uz bijelu majicu i tenisice.

Pedro i Iris malo su odmaknuli svoje misli od ''Plesa sa zvijezdama'' s ostalim poznatim gostima na svečanosti, a Pedro će trebati skupiti itekako dovoljno snage za nadolazeću emisiju ''Plesa'' jer će mu se na pozornici osim Valentine Walme pridružiti i njegova kćer Lara.

Lara je već svog tatu i Valentinu puno puta podržala u publici showa Nove TV i njihova je najvatrenija navijačica. Imala je priliku kratko, zajedno s mamom Iris, biti i dio uvodne točke u petoj epizodi, a ovog tjedna će pokazati i svoje plesne vještine te pomoći tati i Valentini osvojiti žiri i publiku.

Kćer Laru Pedro i Iris dobili su u ljubavnoj vezi koju su započeli 2010. godine. Par je dugi niz godina živio i radio u Italiji, a 2016. godine odlučili su preseliti u Irisinu rodnu Hrvatsku, a te su se godine i vjenčali.

''Taj dio se dogodio vrlo spontano i jako smo sretni što smo baš u vrijeme pandemije imali priliku biti ovdje. Hrvatska je predivna i ja ju smatram svojim domom jer iako nigdje nije lako biti stranac, ovdje sam vrlo brzo stekao jako dobre prijatelje koji su me odlično prihvatili i napravili da se baš osjećam kao doma. Brazil mi uvijek fali i neki planovi postoje da provodimo više vremena tamo, no situacija s pandemijom, a i sudjelovanje u showu ''Ples sa zvijezdama'' su te planove malo prolongirali i stavili na čekanje", rekao je Pedro za dnevnik.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović, Hrvoje Krstulović +2 Branka Bebić Krstulović Celebrity Titulu misice ponijela je prije 28 godina, ali u haljini sa seksi prorezom Branka Krstulović i danas je mamac za poglede!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +9 Severina Celebrity Severina sa zviždaljkom glasno podržala prosvjed na trgu u Zagrebu, a obradovao ju je i susret s našom političarkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene