U opuštenom izdanju

Naočiti glumac iz najgledanijih serija stigao u Lijepu Našu, s njim je i kolega poznat po bizarnom ponašanju?

Pedro Pascal (Foto: Getty Images) Pedro Pascal (Foto: Getty Images) getty images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Pedro Pascal (Foto: Getty Images) Galerija

Pedro Pascal snimljen je u jednom dubrovačkom hotelu, a s njim je navodno i Nicholas Cage.

Čileanski glumac Pedro Pascal koji je u hit-seriji "Igra prijestolja" utjelovio Oberyna Martella u njezinoj četvrtoj sezoni, a imali smo ga prilike gledati i kao Javiera Peñu u popularnoj seriji "Narcos", već nekoliko dana boravi u Lijepoj Našoj.

Pedro je u Dubrovnik stigao na snimanje novog filma "The Unbearable Weight of Massive Talent", a Večernji list prenosi da mu društvo pravi i holivudska zvijezda Nicholas Cage koji će u istom filmu glumiti samog sebe.

I dok se Nicholas navodno cijelo vrijeme skriva u hotelskoj sobi i nigdje ne izlazi, Pedra su fotografi u opuštenom izdanju snimili na balkonu hotela u kojem boravi.

Nicholas će u filmu utjeloviti fiktivnu verziju samog sebe dok očajnički želi ulogu u filmu redatelja Quentina Tarantina. Uz to se privatno bori s mušicama svoje kćeri tinejdžerice i pokušava popraviti njihov odnos. U filmu je pristao glumiti samog sebe jer su mu scenaristi potvrdili da im cilj nije izrugivanje, već odavanje počasti njegovim najboljim ulogama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Rasta (Foto: PR) Celebrity U centru Beograda uhićen je popularni srpski reper Stefan Đurić Rasta

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene