Toplinu božićnih blagdana i srećom ozarena lica članovi grupe Pavel utjelovili su u svom prvom božićnom spotu kojeg dugo priželjkuju.

Galerija


Stigao nam je jedan od najljepših božićnih spotova na ovim prostorima! Pjesmom 'Svi moji Božići' članovi benda Pavel dozivaju pahulje u nadi da će Božić baš ove godine biti bijeli, a s redateljem Borisom Sekulićem svoju su božićnu priču napokon i ekranizirali.

Pavel (FOTO: Nevio Smajić) - 1
Pavel (FOTO: Nevio Smajić) - 1

Vezani članci Pavel 'Dobri se zaborave' prirodni je surogat sreće i sjete: Premijerno pogledajte novi spot grupe Pavel Slika nije dostupna PAVEL ima novi singl ''Svi moji Božići''!

Toplinu božićnih blagdana i srećom ozarena lica utjelovili su u svojem prvom božićnom spotu kojeg dugo priželjkuju, a ovog Božića konačno ga i imaju. „Boris je postigao da osjetimo božićni ugođaj prije prosinca, ovaj spot ima sve što Božić meni predstavlja, a to su ljubav, obitelj, prijatelji, snijeg, i naravno šareni pokloni. Oduvijek smo htjeli imati pravi božićni spot, a sada ga i imamo!“, kaže Antonia.

Tekst potpisuje Aljoša Šerić, a u glazbi mu se pridružuje Antonia Matković Šerić. Aranžman potpisuju Aljoša Šerić, Antonia Matković Šerić, Jurica Hotko, Saša Jungić, Jakov Kolega, Stipe Mađor, Dean Melki i Jerko Jurin. Direktor fotografije je Nevio Smajić, montažu potpisuje Maida Srabović, a simpatične božićnjake glumili su Fadil Osmičević i Slavko Horžić.

Pavel su i ovog Božića pripremili brojne adventske koncerte:
7.12. Zagreb
15.12. Zadar
16.12. Dubrovnik
23.12. Omiš
27.12. Mali Lošinj
28.12. Karlovac

Pavel (FOTO: Nevio Smajić) - 1
Pavel (FOTO: Nevio Smajić) - 3