Paulina Porizkova na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola kao podršku svojoj vršnjakinji Elizabeth Hurley koja se zbog golišavih fotki našla na udaru kritika.

Galerija


Manekenka Paulina Porizkova u 80-ima je žarila i palila modnim pistama, a uzdahe mami i u 56. godini.

Vezani članci Elizabeth Hurley - 1 U 56. izgleda bolje nego ikad, a pohvalila se i svojom seksi starijom sestrom Anna Eberstein Smirila je zavodnika kojem su fetiš bile prostitutke, a nije joj smetalo ni što je dobio dijete s drugom

Na svojem Instagramu često dijeli golišave fotografije kojima dokazuje da stari sa stilom, a da se osjeća itekako dobro u svom tijelu sada je potvrdila pozirajući poputno gola. Za to je imala i dobar povod.

"Kada sam bila u svojim dvadesetim i tridesetima, što sam manje odjeće nosila - to sam bila popularnija. U svojim četrdesetima mogla sam okolo hodati praktički gola i ne bi dobila ništa više od kazne zbog neprimjerenog ponašanja u javnosti. No, u pedesetima me zbog svega vrijeđaju: 'Obuci se, bako. Gladna si pažnje, zar ne? Malo si očajna? Jadna si.' Zašto su golotinja i seksepil dobrodošli u mladosti, a starije žene se zbog toga vrijeđa? Zbog muškaraca", napisala je pored fotke na kojoj pozira u spavaćoj sobi kao od majke rođena.

"Jadno je jedino to što dopuštamo da nam drugi određuju prioritete", dodala je.

Otkrila je i da ju je na ovakvu objavu inspirirala njezina vršnjakinja Elizabeth Hurley koja se zbog svojih nedavnih golišavih fotografija našla na udaru kritika.

Porizkova je heštegom poručila i da seksepil nema rok trajanja, a da je svojom fotkom potvrdila tu tvrdnju dokazuju brojni komplimenti i lajkovi koje je dobila.

Manekenka koja je inače iz bivše Čehoslovačke na vrhuncu karijere je krasila najprestižnije svjetske modne časopise i među prvima nosila titulu supermodela.

Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja"

Pogledajte kako je Maja Šuput uredila sobu za sina, pazila je na svaki detalj, a slike na zidovima su preslatke