Svaka čast!

Naša influencerca ne prestaje izazivati divljenje zbog linije koju je nakon poroda dovela do savršenstva

Paula Sikirić Paula Sikirić Zvonimir Ferina 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Sikirić Paula Sikirić Paula Sikirić Paula Sikirić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: PR) Paula Sikirić (Foto: PR) Paula Sikirić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: PR) +9 Paula Sikirić (Foto: Instagram) Galerija

Paula Sikirić pojavila se na modnom događaju Atelier u Zagrebu u topiću u kojem je istaknula strukić i isklesane trbušnjake ni godinu dana nakon poroda.

Naša popularna influencerica Paula Sikirić, koju na Instagramu prati preko 94 tisuće ljudi, nije propustila modni događaj Atelier u Atriju Klovićevih dvora u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Paula Sikirić Blista! Naša poznata influencerica pokazala top formu nakon poroda, a na prvi je pogled bilo jasno da je grudnjak ostavila kod kuće

Na prvoj večeri pojavila se u prozirnom topiću u kojem je naglasila svoj strukić i isklesane trbušnjake, a iskombinirala ga je s trapericama te je pokazala i novu boju kose.

Figurom koju je dovela do savršenstva ni godinu dana nakon poroda još je jednom izazvala divljenje svojih pratitelja na Instagramu koji su je obasuli komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli #ŠIKSIK (@paulasik)

Paula je u srpnju prošle godine rodila kćer Artu Liju koju je dobila sa zaručnikom čiji identitet skriva od javnosti, a njihove zajedničke trenutke često dijeli na društvenim mrežama.

Jedna od naših najpopularnijih influencerica je dodatnu pažnju domaće javnosti stekla nakon što je prije nekoliko godina progovorila o svojoj borbi s bulimijom i o internet bullyngu s kojim se suočava.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 4 Kolinda Grabar Kitarović +1 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Nikad glamuroznija Kolinda oborila sve s nogu, zbog ovog izdanja prozvali su je najljepšom ženom u politici!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene