Njezin bivši suprug zasigurno čupa kosu kad vidi što je izgubio zbog flertovanja s drugim ženama...


Biti single glumici Pauli Patton super stoji. 38-godišnjakinja se pojavila u javnosti po prvi put otkako se razišla od svog supruga Robina Thickea prije pet mjeseci, a razlog tome bio je afterparty povodom dodjele nagrada Emmy.

Robin Thicke: 'Trebao sam te dulje ljubiti, trebao sam te dulje grliti'

Vezani članci April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Jedan od najpoznatijih holivudskih preljubnika čeka drugo dijete s 18 godina mlađom ljepoticom Slika nije dostupna Poznati preljubnik čeka dijete s 18 godina mlađom djevojkom

U kratkoj crnoj haljinici dugih rukava Paula je privlačila pozornost okupljenih, a do izražaja su došli njezina vitka figura i duge noge.

Čini se da je razilaženje od supruga nakon 8 godina braka posljednje o čemu lijepa glumica brine, a cijelu je večer provela zabavljajući se s drugim slavnim kolegama.

Podsjećamo, Robin Thicke nije se mogao suzdržati od flertovanja s obožavateljicama, a kad ga je supruga zbog toga ostavila, bio je toliko očajan u pokušaju da je vrati nazad, da je objavio i album pod nazivom 'Paula', gdje je moli za oprost.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook