Paula Jeričević nakon "Plesa sa zvijezdama" krenula je na zasluženi odmor.

Galerija


Plavokosu plesačicu šira publika upoznala je u plesnom spektaklu "Ples sa zvijezdama".

Vezani članci Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić opalio još jednu urnebesnu fotografiju koja je postala hit, ovaj put s godišnjeg odmora Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ivan Šarić nije imao tremu u "Plesu sa zvijezdama" i to zahvaljujući samo jednoj osobi, evo o kome je riječ

A Paula Jeričević, plesna partnerica komičara i voditelja Ivana Šarića, sada je krenula na zasluženi odmor te, naravno, uskočila u bikini za još jedno nezaboravno ljeto.

Kako smo saznali na njezinom Instagram profilu, Paula se trenutno odmara na Lošinju u društvu jednako atraktivne prijateljice, a najviše pažnje svakako je privuklo njezino izdefinirano tijelo.

Da je ono takvo, znali smo i tijekom tri mjeseca spomenutog showa, jer su Paulini kostimi bili takvi da su isticali njezinu vitku figuru, no lijepa i talentirana plesačica sada je dodatno podigla temperaturu.

Na račun izgleda dobila je samo komplimente, a ovo je i više nego zaslužen odmor nakon ulaska u finale "Plesa sa zvijezdama" među 11 plesnih parova koji su svi redom bili fantastični.

Ipak, Paulino srce je osvojeno, a to je uspjelo Filipu Tonkoviću kojeg plesačica ne skriva.

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način