Paula Jeričević pokazala je top-formu na fotografijama sa zasluženog odmora.

Galerija


Plesačica i jedna od mentorica showa "Ples sa zvijezdama" Paula Jeričević uživa u svom godišnjem odmoru, a njezini pratitelji na Instagramu uživaju u zavodljivim izdanjima u kupaćim kostimima koje objavljuje.

Vezani članci Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Plesni nastupi rasplakali su i plesače i publiku: "Osjećam se kao na koncertu Miše Kovača" Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) Nastup Ivana i Paule bio je pun iznenađenja: On je pjevao, a posjetila ih je i neočekivana gošća

Paula je pokazala isklesanu figuru, a komplimenata i pohvala u komentarima nije nedostajalo. Dosad je posjetila nekoliko lokacija, između ostalih Lošinj, Pelješac, a posljednja fotografija koju je objavila jest ona u bikiniju trendi zmijskog uzorka s Korčule.

"Ma prezgodna i prelijepa žena", "Najljepša", "Super izgledaš", poručili su joj pratitelji.

Javnost je Paulu upoznala kao mentoricu showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", u kojem je plesala s Ivanom Šarićem, a stigli su do samog finala.

Paula je sretno zaljubljena i već je 9 godina u vezi s Filipom Tonkovićem, a na Instagramu često objavljuje njihove zajedničke fotografije.