Svima se sviđa

Zgodna Paula u ovakvom izdanju užarila društvene mreže, naporni treninzi bome su joj se isplatili

Paula Jeričević i Filip Tonković (Foto: Instagram) Paula Jeričević i Filip Tonković (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Jeričević i Filip Tonković (Foto: Instagram) Paula Jeričević i Filip Tonković (Foto: Instagram) Paula Jeričević (Foto: Instagram) Paula Jeričević (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Galerija

Paula Jeričević pokazala je top-formu na fotografijama sa zasluženog odmora.

Plesačica i jedna od mentorica showa "Ples sa zvijezdama" Paula Jeričević uživa u svom godišnjem odmoru, a njezini pratitelji na Instagramu uživaju u zavodljivim izdanjima u kupaćim kostimima koje objavljuje.

Pogledaj i ovo Paula Tonković - 2 ''Realno...'' Zvijezda našeg showa pokazala kako izgleda bez trunke šminke pa potaknula na reakcije pratitelja: ''Jednako volim, ista osoba!''

Paula je pokazala isklesanu figuru, a komplimenata i pohvala u komentarima nije nedostajalo. Dosad je posjetila nekoliko lokacija, između ostalih Lošinj, Pelješac, a posljednja fotografija koju je objavila jest ona u bikiniju trendi zmijskog uzorka s Korčule.

"Ma prezgodna i prelijepa žena", "Najljepša", "Super izgledaš", poručili su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Jericevic (@paula_jericevic) on

Javnost je Paulu upoznala kao mentoricu showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", u kojem je plesala s Ivanom Šarićem, a stigli su do samog finala.

Paula je sretno zaljubljena i već je 9 godina u vezi s Filipom Tonkovićem, a na Instagramu često objavljuje njihove zajedničke fotografije. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene