Paul Rudd šokirao je obožavatelje svojim mladolikim izgledom nakon što se pojavio na ovogodišnjoj dodjeli filmske nagrade Oscar.

Galerija


Holivudski glumac Paul Rudd našao se nenadano u centru pažnje nakon što se pojavio na ovogodišnjoj dodjeli Oscara i to zato što mnogi smatraju da izgleda puno mlađe od svojih 50 godina. Okrugli rođendan proslavit će uskoro - u travnju. Obožavatelji ga zato čak i preklinju da im otkrije svoju tajnu mladolikog izgleda i koje preparate za njegu lica koristi.

Vezani članci Jason Alexander i Richard Herd Preminuo glumac čiju je karijeru obilježila uloga u kultnoj seriji "Seinfeld" Slavko Sobin Iza ovog je Hrvata suradnja s oskarovcem, a golim torzom žene baca u trans: "Imam energije više nego ikad"

Naime, Paul svima izgleda kao na početku svoje glumačke karijere, kada se davne 1995. godine pojavio u danas kultnom filmu "Djevojke s Beverly Hillsa".

Obožavatelji su na društvenim mrežama otišli toliko daleko s komentarima da su zaključili da Paul jednostavno mora biti vampir jer inače nije moguće da tako izgleda.

"Paul Rudd je besmrtan", "Paul, koje si tamne moći koristio?", "Paul Rudd je vampir, očito je", "Kako je moguće da nije ostario od 'Djevojaka s Beverly Hillsa'", "Koju linija proizvoda za njegu kože koristi?", samo su neki od komentara začuđenih obožavatelja.

Fotografiju s mladolikim Paulom na svom je profilu na Instagramu objavila glumica Julia Roberts, koja je s obožavateljima podijelila koliko joj je drago što su se susreli.

 "Naletjela sam na ovog momka. Moj prijatelj Paul - jedinstven je", napisala je Julia uz fotografiju. 

Ovako trenutačno izgleda najzanimljiviji par na svijetu poslije erotične izvedbe na koju nitko nije ostao imun

Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto!

Misterij nestale princeze: U javnosti nije viđena već dvije godine, mediji priču ignoriraju, a kralj o svemu šuti