Ne sluša mamu

'Obrij si tu čupavu stvar!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pattie Mallette, mama Justina Biebera, odgovarala je na pitanja obožavatelja na Twitteru.

Kad su joj Bieberovi fanovi postavili pitanje što misli o sve većoj kolekciji tetovaža njezinog sina, Pattie Mallette odgovorila je da nije željela da ih ima toliko, ali da joj se sviđaju.

Pogledaj i ovo showbuzz posrnula zvijezda Poručila svima: 'Ne osuđujte ga - molite se za njega'

Justin Bieber dobio ples u krilu i poljubac oskudno odjevene plavuše

Osim tetovaža, razgovarali su i o Justinovoj ženidbi i o tome želi li curicu ili dečka. 'Ahhh, moj bože, već me zamišljate kao baku!? Srećom, to će se dogoditi u dalekoj budućnosti', odgovorila je Bieberova mama.

Pattie je otkrila kako je Bieberova prva izgovorena riječ bila novac (money) umjesto mama (mommy) te da mu nastoji biti potpora koliko god može.

Prisjetila se njezine najdraže uspomene na sina. 'Ušuškala bih ga, čitala mu, pomolila se s njim pa bismo se ponekad smijali i pričali više od sat vremena...Nedostaje mi to', nostalgična je Pattie. No, Pattie nije zadovoljna Bieberovim pokušajem 'uzgajanja' brkova. 'Molim te, dušo, @justinbieber obrij tu čupavu stvar iznad svoje gornje usne', napisala je mama Pattie. Justine, jesi li čuo?

Također je progovorila i o svojim osobnim problemima te se osvrnula na period kada je željela počiniti samoubojstvo. 'Kada sam bila u bolnici zbog pokušaja samoubojstva, Bog mi je pomogao. Pisala sam sam o tome u ^NoWhereButUp', napisala je Pattie na Twitteru. 'Jako sam se borila za vlastito ozdravljenje te se i dalje svakog dana borim', rekla je.

Pattie, koja je Justina dobila kad joj je bilo 18 godina, dodala je kako bi voljela imati još djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene