Na kraju umrla

MILJENIK ŽENA RAZOTKRIVEN Tukao suprugu, slomio joj kost i doveo je do antidepresiva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac navodno je jednom prilikom pretukao svoju prvu suprugu jer je htio vidjeti kakav je to osjećaj.

Poznati američki glumac Patrick Dempsey pretukao je svoju prvu suprugu Rocky Parker, piše The Sun. Nesretni događaj dogodio se davne 1987 godine tijekom snimanja filma 'Can't Buy Me Love'. Prema sudskim dokumetima Patrick je optužen za fizičko zlostavljanje sada pokojne supruge Rocky Parker koja je tada izjavila kako ju je pretukao na snimanju filma. Zbog toga joj je dijagnosticiran artritis. Dugi niz godina odlazila je na terpije i kod psihijatra.

Pogledaj i ovo PR Mačak u čizmama Mačak u čizmama stiže u hrvatska kina

Iako je Rocky optužila 50-godišnjeg Patricka za fizičko zlostavljanje i predala papire u vrijeme kada su se razvodili, nesretna Rocky je iz nepoznatih razloga kasnije odlučila povući optužbe.

Ovdje možete pročitati članak o slavnim osobama koje su partneri također zlostavljali.

'Dok smo bili na setu njegovog filma pretukao me jer je, kako je rekao, htio saznati kakav je osjećaj pretući ženu. Sada patim od artristisa u ruci na kojoj mi je tada slomio prst. Gurnuo me je u kombi i vratima priklještio moj prst', piše u sudskim dokumetima koje je podnijela Rocky. 'Tijekom braka redovito sam odlazila kod psihijatra i pila antidepresive kako bi mogla funkcionirati'.

Podsjetimo, Rocky je umrla prije dvije godine od raka pluća i grla. Patrick je trenutno oženjen za Jilian Fink s kojom ima troje djece.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene