Patrick Stewart spremno je pozirao na premijeri filma "Star Trek: Picard" u društvu supruge Sunny Ozell.

Galerija


Legendarni holivudski glumac Patrick Stewart plijenio je pažnju pojaviviši se na premijeri filma "Star Trek: Picard" na koju je stigao s 38 godina mlađom suprugom i glazbenicom Sunny Ozell.

Vezani članci Patrick Stewart (Foto: Pixsell) Potvrdio nagađanja: Patrick Stewart vraća se svojoj kultnoj ulozi kapetana Jean-Luca Picarda Slika nije dostupna VIDEO Nakon ovog videa voljet ćete ga još više!

Danas 79-godišnji Patrick u braku je s 41-godišnjom Sunny od 2013. godine, par živi u New Yorku i nema zajedničke djece. Upoznali su se 2008. godine kada je Patric radio radio na predstavi "Macbath", a Sunny je u to vrijeme radila kao konobarica u obližnjem njujorškom kafiću.

Njihovo je vjenčanje privuklo dodatnu pažnju jer ih je zapravo vjenčao Patrickov prijatelj i glumac Ian McKellen. Naime, Patrick se bio nadao kako će taj čin ostati tajan, ali Ian je slučajno otkrio vijest tijekom nastupa u "The Jonathan Ross Showu". A sve je zapravo bila Sunnyina ideja.

"Postojao je samo jedan izbor. Bila je to Sunnyina ideja i bila je sjajna ideja, veselilo me što mogu pristati na takvo nešto bez razmišljanja. On će možda za života požaliti ali bez ikakvog oklijevanja, mi smo bili počašćeni", izjavio je bio Patrick u intervjuu za Grub Street.

Sunny je pak u razgovru za Female First prije nekoliko godina, Sunny je priznala kako se nikako ne može naviknuti na medijsku pažnju i život pod svjetlom reflektora, čime je zasigurno pridonijela i velika razlika među njihovim godinama.

"Kada stigne vrijeme da moramo ići na neka otmjena mjesta poput dodjele Emmyja ili BAFTE, ja se i dalje osjećam kao ona djevojka iz Rena u rukama džentlmena kao što je Patrick Stewart. I iskreno, nadam se da ću se tako osjećati zauvijek", priznala je Sunny.

Inače, 78-godišnji Patrick je samo pet godina stariji od njezinog oca. U intervjuu za Daily Mail priznao je da on zbog toga nije bio presretan ali kasnije je prihvatio ideju da ga oslovljava svojim zetom.

"On je pun mladosti, a ja sam nekako stara duša pa se dobro slažemo i upotpunjujemo. On je u boljoj formi nego ja što me ponekad ljuti", našalio se Patrick koji i dan danas ne skriva koliko je zaljubljen u svoju Sunny.

Što će reći obožavateljice: Iz naručja nije ispuštao seksi brinetu čijim strastima nije mogao odoljeti