milijunski dug

ZANIMLJIV OBRAT Nestao nakit, a tjelohranitelj Kim Kardashian grca u dugovima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pascal Duvier bankrotirao je prije dva mjeseca.

Nakon što su maskirani razbojnici ukrali kutiju s nakitom vrijednim 6,7 milijuna dolara te prsten vrijedan 4 milijuna dolara, Kim Kardashian sama sebe krivi zbog toga što je opljačkana.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

No, krivnja bi možda mogla pasti na nekog drugog. Naime, nakon što se pariška policija domogla snimki pljačkaša, u javnost je procurila  jedna zanimljiva informacija vezana uz slučaj Kim Kardashian. Naime, tjelohranitelj Kim Kardashian, Pascal Duvier, dužan je više od milijun eura, a nedavno je podnio zahtjev za bankrot, piše Daily Mail.

Pascal je gotovo dvadest godina vodio zaštitarsku tvrtku koja je propala ove godine. Podsjetimo, Pascal je bio tjelohranitelj brojnim zvijezdama, a od 2012. godine uvijek je uz Kim Kardashian. Osim te kobne noći kada se dogodila pljačka slavne Kim. Pasacal je tada čuvao njezine sestre u jednom noćnom klubu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene