Nakon operacije kojoj se podvrgnula, pas Bowie je navodno njuškala cijelo njezino tijelo.


Zvijezda serije 'Beverly Hills, 90210' Shannen Doherty prije nekoliko je dana objavila da boluje od raka dojke.

Vijest je objavila za ET kojima je dala i ekskluzivan intervju. U tom je razgovoru otkrila da je njezin pas Bowie znao da ima rak i prije nje same.

 

 

'Ona je opsesivno njuškala oko moje desne strane i to mnogo prije nego što sam dobila dijagnozu.Sve se uklopilo kad sam otišla kod doktora koji mi je rekao vijest da se rak proširio', objasnila je Shannen.

Nakon operacije kojoj se podvrgnula, Bowie je navodno njuškala cijelo njezino tijelo.

'Imam rak koji se proširio na limfne čvorove. Trenutno idem na kemoterapiju, a nakon toga na zračenje'. Doherty je također otkrila kako je imala mastektomiju u svibnju.

'Nepoznato je uvjek najstrašniji dio', otkrila je glumica. Hoće li kemoterapija djelovati? Hoće li zračenje pomoći? Hoću li morati opet prolaziti kroz sve to? Sve drugo mogu prevladati, bol i nedostatk grudi, ali briga oko budućnosti i kako će ona utjecati na ljude koje voliš baš i ne', rekla je glumica.

Ali u svemu tome Doherthy ima potporu ekipe liječnika uključujući i kirurga koji je izveo masektomiju. U borbi s rakom Doroty pružaju potporu i gotovo 300 tisuća pratitelja na društvenim mrežama koji su je podržali i kada je obrijala glavu.