Inozemni uspjeh

Supruga australskog sportaša koji je 2018. sudjelovao u velikom incidentu nosila haljinu Matije Vuice

Jack Wighton i Monisha (Foto: Getty) Jack Wighton i Monisha (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Wighton i Monisha (Foto: Getty) Jack Wighton i Monisha (Foto: Getty) Jack Wighton i Monisha (Foto: Instagram) Jack Wighton i Monisha (Foto: Instagram) Jack Wighton i Monisha (Foto: Instagram) +0 Jack Wighton i Monisha (Foto: Instagram) Galerija

Haljinu Matije Vuice nosila je Monisha Lew-Fatt, partnerica ragbijaša Jacka Wightona.

Matija Vuica jedna je od omiljenih domaćih dizajnerica.

Pogledaj i ovo showbuzz Slomilo mu se srce Neki u njemu vide krivca: Odnos im je obilježila krvava svađa, a sada se ne može pomiriti s njezinom smrću

Ipak, Matijine prelijepe haljine vole i dame izvan granica Lijepe Naše, a dizajnerica se probila i do daleke Australije, čime se pohvalila na svom profilu na Instagramu.

"Dragi moji, ovo je moj prvi crveni tepih u Australiji... Znam da vas veseli kao i mene. Upravo je u tijeku najprestižnija dodjela rugbi nagrada Dally M. Supruga poznatog ragbijaša Jacka Wightona, Monisha Lew-Fatt odabrala je moju haljinu iz ateliera u Sydneyju", napisala je Matija pored nekoliko fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica) on

Zanosna crnka odabrala je ružičastu, poprilično izrezanu haljinu koja je na dijelovima bila prozirna i koja je više otkrivala nego skrivala, no lijepoj Monishi stajala je kao salivena.

Vjerujemo kako će se nakon ove šetnje Matijine haljine češće viđati na australskim crvenim tepisima jer su ih i dostojne.

Inače, Jack Wighton poznat je i po tučnjavi iz 2018. godine ispred jednog noćnog kluba koja je uslijedila nakon burnog izlaska. Wighton je bio vidno pijan, a obračunao se s nekoliko muškaraca nakon što su ukazivali na to kako je urinirao na javnom mjestu i po sebi. Iako su pokušavali smiriti situaciju, Jack se nije dao pa je napao dvojicu iz grupe, dok mu je treći uzvratio udarac.

Iako mu je raskrvario nos, Jack je nastavio s naguravanjem i udarcima upućenim trećem muškarcu iz grupe, no izbjegao je zatvor te je trebao platiti odštetu od 30 tisuća australskih dolara, pristati na društveno korisni rad i 12 mjeseci uvjetne kazne te je dobio suspenziju od nekoliko tjedana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACK WIGHTON (@jackie_boii4) on

Priznao je kako je nakon incidenta potražio pomoć te volontirao s djecom, no njegove žrtve nisu se htjele susresti s njim kako bi im se ispričao licem u lice.

Jack s partnericom ima dvije kćeri.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović i Nina Badrić (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +5 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nakon Grubnića i Šuput: Ciganović se okomio na Ninu Badrić, ona mu nije ostala dužna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene