Sam Palmer i Jay Rutland objavili su fotografije zalaska sunca na Jadranu te su otkrili da ih se sumrak u Dalmaciji jako dojmio.

Galerija


Sestre Tamara i Petra Ecclestone sa svojim partnerima Jayjem Rutlandom i Samom Palmerom odmaraju na Jadranu, a muškarci su se pohvalili fotkama s odmora u Hrvatskoj na svojim društvenim mrežama.

Vezani članci Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Kći najbogatije Hrvatice uživa s obitelji u božićnom raspoloženju, a pokazala je i kćer čije je rođenje tajila mjesec dana Tamara i Slavica Ecclestone (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Otkrivena burna svađa u obitelji jedne od najbogatijih Hrvatica: Mama i kći nisu razgovarale godinu dana

Sam i Jay objavili su fotografije zalaska sunca na Jadranu te su otkrili da ih se sumrak u Dalmaciji jako dojmio. Kćeri Bernieja Ecclestonea s obiteljima uživaju na očevoj luksuznoj jahti Petara, a Ecclestoneovi često posjećuju jug Hrvatske.

Fotografi su ih početkom tjedna uhvatili kako se ukrcavaju na jahtu sa svojim muževima i djecom, a obitelj je nakon karantene krenula u toplije krajeve na odmor.

Petra Ecclestone početkom travnja ove godine rodila je kći, a jedno je vrijeme sretnu vijest skrivala od javnosti. Sa Samom Palmerom zaručila se prije dvije godine. Njezina sestra Tamara i Jay Rutland u braku su od 2013. godine.

Sjećate li se nje? Prozvala se "Kraljicom Novalje" i proglasila se ljepšom od Severine