Arena je rasprodana

Parni valjak spektakularnim koncertom završava turneju: "Doma je ipak najslađe"

Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Galerija

Parni valjak završava svoju turneju, a njihov zagrebački koncert rasprodan je danima unaprijed.

Nakon što su rasprodali pulsku, varaždinsku i splitsku Arenu na red je došao i Zagreb. Velikim koncertom Parni valjak završava turneju na kojoj su bili 16 mjeseci. Na turneju su krenuli povodom 40 godina glazbene karijere.

Pogledaj i ovo Parni Valjak - 1 jedva čekamo! Parni Valjak ima čast otvoriti događaj sezone: Nakon dugo vremena nastupat će na zagrebačkom festivalu

Nastupili su po cijeloj Hrvatskoj i regiji, a kao točku na i svoje turneje odabrali su upravo Arenu Zagreb. Sve ulaznice za njihov zagrebački koncert bile su rasprodane, a obožavatelji su zbog kultnog sastava stigli iz krajeva diljem Hrvatske.

"Prošli smo Split, Varaždin, Pulu, Ljubljanu, ali doma je ipak najslađe", izjavio je Aki Rahimovski uoči koncerta za Dnevnik Nove TV.

Iako već desetljećima vladaju glazbenom scenom na tremu, priznaju, još uvijek nisu navikli. "Sretni smo i uzbuđeni, ali i nervozni i u frci. Osjećaji su pomiješani", dodao je Husein Hasanefendić Hus.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene