Parni valjak završava svoju turneju, a njihov zagrebački koncert rasprodan je danima unaprijed.

Galerija


Nakon što su rasprodali pulsku, varaždinsku i splitsku Arenu na red je došao i Zagreb. Velikim koncertom Parni valjak završava turneju na kojoj su bili 16 mjeseci. Na turneju su krenuli povodom 40 godina glazbene karijere.

Vezani članci Akcija Zelenih stopa na Zlarinu (Foto: Romeo Ibrišević) Vjerno je služio osam godina, a onda se pokvario i postao otpad: Nagrđivao je prirodu prekrasnog otoka Aki Rahimovski (Foto: PIXSELL) Aki Rahimovski imao moždani udar: Svi koncerti benda otkazani su do daljnjega

Nastupili su po cijeloj Hrvatskoj i regiji, a kao točku na i svoje turneje odabrali su upravo Arenu Zagreb. Sve ulaznice za njihov zagrebački koncert bile su rasprodane, a obožavatelji su zbog kultnog sastava stigli iz krajeva diljem Hrvatske.

"Prošli smo Split, Varaždin, Pulu, Ljubljanu, ali doma je ipak najslađe", izjavio je Aki Rahimovski uoči koncerta za Dnevnik Nove TV.

Iako već desetljećima vladaju glazbenom scenom na tremu, priznaju, još uvijek nisu navikli. "Sretni smo i uzbuđeni, ali i nervozni i u frci. Osjećaji su pomiješani", dodao je Husein Hasanefendić Hus.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.