Lifestyle četvrtak

Zavirite u pariško ljubavno gnijezdo vrijedno 51 milijun kuna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glamur, luksuz, kič... sve se našlo u jednom! U stanu je i disco soba u kojoj su se održavali plesnjaci, a ima i sobu za biljar, ...

Brigitte Bardot poznata je po svojoj fatalnoj ljepoti i borbi za prava životinja. Luksuzni stan slavne francuske zavodnice smješten je u pariškoj zgradi sagrađenoj 1902. i na prodaju je za 51 milijun kuna.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac Pravi mali raj Zavirite u luksuzni stan jedne od najvećih zvijezda u regiji, pohvalila se detaljima koje je pomno birala

U njezino bivše pariško ljubavno gnijezdo, koje je dijelila s trećim suprugom Gunterom Sachtsom, sada možemo zaviriti i barem na tren osjetiti kakav je bio osjećaj probuditi se okružen u ovakvom luksuz u sklopu naše nove tjedne rubrike Lifestyle četvrtkom. 

>> Scarlett Johansson zanosna poput Brigitte Bardot!

Glamur, luksuz, kič... sve se našlo u jednom! U stanu je i disco soba u kojoj su se održavali plesnjaci, a ima i sobu za biljar, veliku vanjsku terasu, tri spavaće sobe, a podovi i stupovi napravljeni su od skupocjenog mramora.

Brigitte Bardot zadnji je put viđena u javnosti 2007., a nakon glumačke karijere i one seks simbola posvetila se zaštiti životinja. Brigite je debitirala na filmu 1952. godine, a njezin vrtoglavi uspon do jedne od najsjajnijih zvijezda francuskog filma uslijedio je nakon filma 'I bog stvori ženu' kojeg je 1956. godine snimio njezin tadašnji suprug Roger Vadim. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene