kraj ljubavi

U suzama priznala da ne može zamisliti život bez njega pa ga ostavila kako bi se fokusirala na sebe

Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Paris Jackson (Foto: AFP) Paris Jackson (Foto: AFP) +0 Paris Jackson (Foto: AFP) Galerija

Paris Jackson i Gabriel Glenn viđali su se od kraja 2018. godine, a zajedno sviraju i u bendu. Par je navodno prekinuo.

Kći kralja popa, Paris Jackson, navodno je prekinula s dečkom Gabrielom Glennom nakon što je u suzama priznala da im se veza nalazi na prekretnici, no i dalje ga voli. Par je svoje dogodovštine dijelio s obožavateljima u dokumentarnoj seriji na Facebooku, a nedavno je Paris izjavila kako ne može ni zamisliti život bez Gabriela.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Kako su samo odrasli! Pojavio se najmlađi sin Michaela Jacksona, za kojeg se godinama nije znalo kako izgleda, u rijetkom izlasku bio je s bratom i sestrom!

22-godišnja Paris i Gabriel viđali su se od studenog 2018. godine, a osim što su bili ljubavni par, povezani su bili i poslovno. Skupa su svirali u bendu The Soundflowers. TMZ sada javlja kako je Paris odlučila ići svojim putem kako bi se mogla fokusirati na sebe i svoju karijeru.

"Još u samim počecima veze govorili smo da ako ikada raskinemo, zauvijek ćemo zajedno biti u bendu. Glazbe ćemo se držati bez obzira na sve", rekao je Gabriel jednom prilikom prije nekoliko mjeseci.

Jackson je pak pričala kako joj je Gabriel pokazao što znači uistinu biti zaljubljen i pravu ljubav koju bez njega nikada ne bi mogla iskusiti. "Zbog njega se osjećam posebnom. Imao je veliki utjecaj na mene i ne mogu zamisliti život u kojem nemam njega", zaključila je. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene