Kći kralja popa

Spremno je pozirala s fanovima iako su svi mogli vidjeti da nema grudnjak, no njoj golišavost nije problem

Paris Jackson (Foto: AFP) Paris Jackson (Foto: AFP) AFP 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Jackson (Foto: AFP) Paris Jackson (Foto: Profimedia) +0 Cara Delevingne i Paris Jackson (Foto: Profimedia) - 2 Galerija

Paris Jackson svojevremeno je priznala da se najbolje osjeća kad je gola, pa izdanja bez grudnjaka za nju nisu toliko neuobičajena.

Jedina kći pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, 23-godišnja Paris, odrasla je u pravu ljepoticu koju je na ulici nemoguće neprimijetiti.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Kako su samo odrasli! Pojavio se najmlađi sin Michaela Jacksona, za kojeg se godinama nije znalo kako izgleda, u rijetkom izlasku bio je s bratom i sestrom!

Mlada manekenka, glazbenica i glumica u usponu već ima i brojne obožavatelje koji je zaustavljaju gdje god se pojavi, a upravo se u takvoj situaciji našla ovog tjedna pred svojim hotelom u Los Angelesu.

Tamo ju je dočekala hrpa fanova kojima je Paris prišla s osmijehom i spremno pozirala s njima te im podijelila autograme, a nije joj uopće smetalo ni što svi vide da ispod uske majice ne nosi grudnjak.

No ona s golišavosti nikada nije imala problema te je jednom prilikom na Instagramu objasnila i kako se najbolje osjeća kada na sebi nema ništa, što je tada popratila i svojim golim fotkama koje je kasnije ipak obrisala.

Inače, Paris je srednje dijete pokojnog kralja popa i ima starijeg brata Princea te mlađeg Blanketa. Majka joj je medicinska sestra Debbie Rowe, a ime je dobila po gradu u kojem je začeta. Kumovi su joj Elizabeth Taylor i Macaulay Culkin.

Nakon što su joj se roditelji rastali, živjela je s ocem do njegove smrti 2009. godine. Majku je upoznala tek s 13 godina. Za tako mladu osobu Paris je puno toga prošla, a priznala je da je bila ovisna o drogama te da si je nekoliko puta pokušala oduzeti život zbog emocionalne boli koju je proživljavala.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene