Javno obznanile romansu

Kći Michaela Jacksona i slavna manekenka strastvenim poljupcem potvrdile da su u vezi

Paris Jackson (Foto: Profimedia) Paris Jackson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Jackson (Foto: Profimedia) Paris Jackson (Foto: Profimedia) Paris Jackson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Paris Jackson (Foto: Profimedia) - 2 +0 Paris Jackson (Foto: Profimedia) Galerija

Iako se o njihovu odnosu šuškalo već mjesecima, Cara Delevingne i Paris Jackson tek su sada potvrdile da su u vezi.

Romansa je to o kojoj se šuškalo mjesecima, a prema najnovijim fotografijama paparazza, čini se da su Paris Jackson (19) i Cara Delevingne (25) svoju vezu odlučile javno obznaniti.

Pogledaj i ovo Paris Jackson Sve zbog slavnog oca Kao djevojčica morala se skrivati ispod bizarnih maski, a danas je odrasla u ljepoticu za kojom se svi okreću gdje god da se pojavi

Naime, kći Michaela Jacksona i slavna manekenka snimljene su tijekom strastvenog poljupca. Djevojke su bile u izlasku s glumcem Macaulayem Culkinom i njegovom djevojkom. Ekipa je uživala u argentinskom restoranu u Hollywoodu. Kad su zvaršili s večerom, djevojke su i zaplesale, piše Daily Mail.

Macaulay i Paris bliski su prijatelji, a on joj je i krsni kum. Paris i Cara zajedno su zadnjih mjeseci boravile u Italiji, Pragu i Engleskoj, gdje su i snimljene da se drže za ruke, što je potaknulo glasine o tome da je njihov odnos više od prijateljskog.

Paris Jackson (Foto: Profimedia) Paris Jackson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene