Iako se o njihovu odnosu šuškalo već mjesecima, Cara Delevingne i Paris Jackson tek su sada potvrdile da su u vezi.

Galerija


Romansa je to o kojoj se šuškalo mjesecima, a prema najnovijim fotografijama paparazza, čini se da su Paris Jackson (19) i Cara Delevingne (25) svoju vezu odlučile javno obznaniti.

Vezani članci Marc Anthony (Foto: Profimedia) Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom Zooey Deschanel i njezin biši suprug (Foto: Profimedia) Glumica kristalno plavih očiju pronašla novu ljubav samo tjedan dana nakon što se razvela

Naime, kći Michaela Jacksona i slavna manekenka snimljene su tijekom strastvenog poljupca. Djevojke su bile u izlasku s glumcem Macaulayem Culkinom i njegovom djevojkom. Ekipa je uživala u argentinskom restoranu u Hollywoodu. Kad su zvaršili s večerom, djevojke su i zaplesale, piše Daily Mail.

Macaulay i Paris bliski su prijatelji, a on joj je i krsni kum. Paris i Cara zajedno su zadnjih mjeseci boravile u Italiji, Pragu i Engleskoj, gdje su i snimljene da se drže za ruke, što je potaknulo glasine o tome da je njihov odnos više od prijateljskog.

Paris Jackson (Foto: Profimedia)
Paris Jackson (Foto: Profimedia)