Iako se o njihovu odnosu šuškalo već mjesecima, Cara Delevingne i Paris Jackson tek su sada potvrdile da su u vezi.

Galerija


Romansa je to o kojoj se šuškalo mjesecima, a prema najnovijim fotografijama paparazza, čini se da su Paris Jackson (19) i Cara Delevingne (25) svoju vezu odlučile javno obznaniti.

Vezani članci Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga oglasila se o vezi s 12 godina mlađim Beograđaninom: "Kažu da je mlad, a još i zgodan" Cara Delevingne i Paris Jackson (Foto: Profimedia) - 1 Veza s manekenkom zgrozila baku i djeda ove slavne djevojke, no ona slijedi svoje srce

Naime, kći Michaela Jacksona i slavna manekenka snimljene su tijekom strastvenog poljupca. Djevojke su bile u izlasku s glumcem Macaulayem Culkinom i njegovom djevojkom. Ekipa je uživala u argentinskom restoranu u Hollywoodu. Kad su zvaršili s večerom, djevojke su i zaplesale, piše Daily Mail.

Macaulay i Paris bliski su prijatelji, a on joj je i krsni kum. Paris i Cara zajedno su zadnjih mjeseci boravile u Italiji, Pragu i Engleskoj, gdje su i snimljene da se drže za ruke, što je potaknulo glasine o tome da je njihov odnos više od prijateljskog.

Paris Jackson (Foto: Profimedia)
Paris Jackson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia