Paris Brosnan neodoljivo podsjeća na oca Pierca Brosnana u njegovim mlađim danima.

Galerija


Da jabuka ne pada daleko od stabla, možemo se uvjeriti ako pogledamo jednog od najvećih šarmera svih vremena, irskog glumca Pierca Brosnana te njegova najmlađeg sina Parisa.

Vezani članci Pierce Brosnan Srca žena davno je osvojio, ali on je vjeran samo jednoj: Suprugu su mu vrijeđali zbog viška kila, njegova reakcija na to sve je osvojila Pierce Brosnan - 1 Ženu mu vrijeđali zbog težine, on im odbrusio i otkrio da mu klecaju koljena kada god ga pogleda

No 18-godišnji Paris nije izabrao glumu za svoj životni poziv, već se odlučio baviti manekenstvom i to mu zasad ide poprilično dobro. Pokazao je to još jednom na pisti modnog događanja humanitarnog karaktera Fashion For Relief, a 66-godišnji tata Pierce došao mu je pružiti podršku.

Prije revije pozirali su zajedno na crvenom tepihu u elegantnim crnim odijelima, nakon čega je Paris zablistao na pisti uz bok kolegice Stelle Mawxell.

Pierce je Parisa dobio u braku s američkom novinarkom Keely Shaye, koju je upoznao na plaži u Meksiku 1994. godine, a 2001. godine su se vjenčali. Osim Parisa, roditelji su i 22-godišnjeg Dylana.

Prije Keely Pierce je bio oženjen s glumicom Cassandrom Harris od prosinca 1980. godine do njezine smrti 1991. godine, kada je umrla od posljedica raka. Zajedno su dobili sina, danas 36-godišnjeg Seana, a Cassandra je iz prijašnjih veza imala i dvoje posvojene djece, kćer Charlotte, koja je također preminula od raka 2013. godine, i sina Chrisa.

Nakon razvoda i prekida vruće avanture mršava je i ispijena, no tvrdi kako je odlično