Nepoznati ljepotan

Razmažena bogatašica hladnokrvno ostavila zaručnika, ali nije gubila vrijeme: Ovo je novi dečko?

Paris Hilton i novi dečko (Foto: Profimedia) Paris Hilton i novi dečko (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton i novi dečko (Foto: Profimedia) Paris Hilton i novi dečko (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty Images) Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty) - 2 Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty) - 3 Paris Hilton (Foto: Profimedia) Paris Hilton (Foto: Profimedia) +0 Paris Hilton (Foto: Profimedia) Galerija

Paris Hilton i Chris Zylka prekinuli su zaruke u studenom 2018. nakon 2 godine veze.

Bogata nasljednica prekinula je zaruke u studenom 2018. godine.

Pogledaj i ovo Paris Hilton i Chris Zylka (Foto: Getty) - 4 Oduševljena starleta Prsten za pasti u nesvijest - 20 karata! Glumac zaručio Paris Hilton

Radi se o starleti Paris Hilton koje je tada prekinula s glumcem Chrisom Zylkom s kojim je bila 2 godine.

Vijest o prekidu navodno nije iznenadila njihove prijatelje jer su svi mislili da do vjenčanja nikada neće ni doći. "Ranije ovog mjeseca pomaknuli su datum vjenčanja. To nikog nije iznenadilo. To nikada ne bi funkcioniralo", izjavio je jedan od njezinih prijatelja neposredno prije prekida.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Paris je navodno shvatila da Chris nije pravi čovjek za nju i da su se stvari među njima prebrzo odvijale. Podsjetimo, par se u javnosti prvi put pojavio zajedno 2017. godine i od tada su bili nerazdvojni, uvijek su se pojavljivali zajedno na crvenom tepihu držeći se za ruke te ljubeći se.

Zaruke su pale 2017. godine u Aspenu, gdje ju je Chris zaprosio prstenom vrijednim dva milijuna dolara koji je nakon prekida tražio natrag.

Kako god bilo, čini se kako plavokosa bogatašica nije previše gubila vrijeme, pa je tako nedavno viđena u sunčanom Malibuu s nepoznatim ljepotanom s kojim je ručala u elitnom restoranu Nobu, a društvo im je radio i jedan od njezinih psića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Iako bogatašica nije željela otkriti radi li se o novom dečku ili prijatelju, vrijeme će ionako pokazati. Inače, Paris je prije Chrisa već bila dva puta zaručena za Parisa Kasidokostasa Latsisa i Jasona Showa, a u vezi je bila s Benjijem Maddenom, Stavrosom Niarchoseom, Nickom Carterom, Joem Francisom, Rickom Salomonom i Randyjem Spellingom.

Također su je povezivali s Cristianom Ronaldom, Jaredom Letom, 50 Centom, DJ-em AM-om i Kidom Rockom.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) +8 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Maja Šuput u Beogradu pokazala grudi, a zaručnik Nenad joj šalje cvijeće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene