Emotivna objava

Prisjetila se bliskih druženja s preminulim pjevačem koji bi slavio 61. rođendan: "On je moja obitelj"

Paris Hilton (Foto: Profimedia) Paris Hilton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton i Michael Jackson (Foto: Profimedia) Obitelj Hilton i Michael Jackson (Foto: Instagram) Paris Hilton (Foto: Getty Images) Paris Hilton (Foto: Getty Images) Paris Hilton (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Kim Kardshian (Foto: Profimedia) Paris Hilton (Foto: Profimedia) Paris Hilton (Foto: Profimedia) +0 Paris Hilton (Foto: Profimedia) Galerija

Paris Hilton prisjetila se Michaela Jacksona povodom njegova 61. rođendana.

Plavokosa američka starleta Paris Hilton prisjetila se druženja s preminulim kraljem popa Michaelom Jacksonom te povodom njegova 61. rođendana objavila intimnu obiteljsku fotografiju na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Pogledaj i ovo Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Odali mu počast Evo kako danas izgledaju djeca Michaela Jacksona: Brat i sestra obilježili 60. rođendan kralja popa

"Sretan rođendan Michael Jackson! Volim te i nedostaješ mi", napisala je 38-godišnja Paris u objavi. Na fotografiji pozira cijela obitelj Hilton, između ostalog i Parisina majka Kathy koja je s pokojnim pjevačem išla u razred.

Obitelji su se nekada često družile, a Paris je i dan danas u prijateljskom odnosu s Michaleovom kćeri i svojom imenjakinjom Paris Jackson.

"Jedno od prvih sjećanja koje imam na njega je ono kada me mama odvela na snimanje spota za "Thriller". Jednostavno sam ga voljela. Odlazila sam na njegove koncerte gdje bi mene i sestru dovodio na pozornicu da pjevamo s njim. Kod kuće imamo sve te fotografije", ispričala je Paris u jednom od svojih intervjua.

Michael Jackson preminuo je 25. lipnja 2009. godine u Los Angelesu od posljedica predoziranja lijekovima. Obožavatelji mu svake godine odaju počast, a ove godine obljetnica je ostala u sjeni dokumentarnog filma "Leaving Neverland" u kojem ga dvojica, danas odraslih muškaraca, optužuju za seksualno zlostavljanje u djetinjstvu.

Mnogi slavni su tada stali u njegovu obranu, pa i sama Paris Hilton koja danas između ostalih radi kao DJ-ica na Beverly Hillsu i često pušta njegovu glazbu.

"Michael Jackson je ikona, on je moja obitelj", izjavila je Paris za X17 Online.

Osim Paris, Michaela su se na društvenim mrežama sjetili i reality zvijezda Kriss Jenner, pjevač Wissam Hilal i pjevačica Courtney Love.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) +4 Jude Law (Foto: Getty Images) Celebrity Dobio je 5 djece, prevario zaručnicu pa se oženio 14 godina mlađom, a sada šeće u mikro gaćicama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene