Paris Hilton zaručila se za glumca Chrisa Zylku. Zaručili su se tijekom vikenda u Aspenu. Oduševljena Paris sve je objavila na društvenim mrežama.

Galerija


Bogata nasljednicaParis Hilton i glumac Chris Zylka zaručili su se tijekom vikenda, izvijestila je njezina glasnogovornica. Zylka ju je zaprosio na skijaškoj stazi u Aspenu, a oduševljena Paris sve pojedinosti prosidbe objavila je na društvenim mrežama.

Vezani članci Paris Hilton Koga ona zavarava: Demantira sve plastične operacije, ali ova fotografija dokazuje baš suprotno Paris Hilton (Foto: Profimedia) Propale i treće zaruke: Ništa od svadbenih zvona, bogata nasljednica ponovno je slobodna

"Ovo je najromantičniji trenutak u mojem životu", napisala je uz video snimku prosidbe, a za časopis People nedavno je rekla da je Zylka "savršen", nazvavši ga čovjekom svog života i najboljim prijateljem. Par se upoznao prije osam godina na jednom od partyja organiziranih nakon dodjele Oscara, no ljubavnu su vezu započeli prije dvije godine.

Zylka (32) je svojoj ljubljenoj poklonio prsten s velikim dijamantom od 20 karata u obliku kruške u vrijednosti od oko dva milijuna dolara. Zlatar Michael Green ispripovijedao je da je sa svojim suradnicima prsten dizajnirao za samo dva dana jer je Zylka želio da bude dovršen prije odlaska u Aspen. "Bajke postoje", napisala je Paris na društvenim mrežama. (Hina)

 

Diamonds Are Forever...

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on