na Koševu

Papa u Sarajevu: Brojni poznati među više od 67 tisuća vjernika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Papa Franjo stigao je u Sarajevo sa smiješkom na licu i kako bi uputio poruku mira. I brojni poznati iz političkog, ali i estradnog života, nisu propustili taj povijesni trenutak.

Službeni posjet pape Franje Sarajevu jedan je od najvažnijih događaja godine. Ovo je ujedno i treći papinski posjet Bosni i Hercegovini. Prethodni posjeti pape Ivana Pavla II bili su pastoralni dok je posjet pape Franje primarno državnički.

Pogledaj i ovo Milan i Vesna Bandić samozatajne dame Udovica i kći Milana Bandića nisu propustile obilježiti godišnjicu njegove smrti, ostavile su mu dirljivu poruku na grobu

Poznata lica domaće scene: Vjera je ono što ih spaja

Nakon susreta s državnim dužnosnicima Sveta misa na stadionu Koševo u 11h okupila je više od 67 tisuća hodočasnika.

Papin posjet BiH možete pratiti UŽIVO na portalu Dnevnik.hr.

Među njima su i poznati pjevač Željko Bebek sa suprugom Ružicom, gradonačelnica Knina Josipa Rimac, Ivan Šuker, Milijan Brkić, kao i gradonacelnik Zagreba Milan Bandić... Brojni vjernici satima čekaju kako bi mogli prisustvovati ovom svečanom događaju.

Redakcija informativnog programa Nove TV za gledatelje priprema specijalnu emisiju Papa u Sarajevu s početkom u 15 sati. Emisiju će iz studija Nove TV voditi Marija Miholjek. O događaju će reporteri detaljno izvještavati i u Dnevniku Nove TV, a osim analitičara reportera, događaj će komentirati i gosti tijekom svih informativnih emisija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene