Papa Franjo ipak je odlučio primiti slavnog glumca Russell Crowea u Vatikanu.


Slavni glumac Russell Crowe želio je da ga papa Franjo primi u Vatikanu kako bi mu predstavio svoj novi film 'Noah', no Sveti Otac ga je dva puta već odbio.

Noina arka zabranjena u arapskim zemljama

Vezani članci Papa Franjo Papa Franjo je dobro nakon operacije slijepog crijeva Papa Franjo Potvrdio glasnogovornik Vatikana: Papa Franjo u bolnici, danas ide na operaciju

No, treća sreća se ipak osmjehnula poznatom glumcu i papa ga je ipak odlučio primiti.
Navodno su se susreli dok je Russell bio u Italiji prošli tjedan, piše Just Jared.

'Ovaj film okružuju mnoge kontroverzne priče i baš zato mi je bilo važno da o tome popričam s papom Franjom. Mislim da je Sveti Otac pokazao visok nivo ustrajnosti u svojim radnjama i stavovima i velika mi je čast što sam bi njegov gost', rekao je Russell.

Film 'Noah' zabranjen je u Kataru, Bahreinu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima i to na vjerskoj osnovi, rekao je predstavnik Paramount Picturesa za agenciju Reuters.

125 milijuna vrijedan film, u kojem glume Oskarovci Russell Crowe i Anthony Hopkins, službeno je zabranjen od strane cenzora u ove tri zemlje..

Također, studio je odlučio dodati pojašnjenje, koje će stajati prije filma i na svim budućim promotivnim materijalima, da je film samo inspiriran biblijskom pričom o Noi čime se htjelo udovoljiti vjerskim zajednicama s kojima je Paramount mjesecima razgovarao i pregovarao.

Film u naša kina stiže 17. travnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook