Paola Valić Bekić obožava sve svoje uloge, no najdraža joj je uloga majke. Svom sinu je zato posvetila dvije nove tetovaže. Što i kako - otkrila nam je uoči novog izdanja showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Paola Valić Bekić jedna je od najzanimljivijih kandidatkinja showa "Tvoje lice zvuči poznato". Osim sjajnog talenta, Paola intrigira i svojom osobnošću, prošlošću, zanimljivim blogom... Mnoge je stoga zainteresirala priča koja se krije iza njezinih novih tetovaža. "Obje sam napravila na rukama - desnoj i lijevoj. Cijeli život volim tetovaže, napravila sam prvu s 18 godina, drugu s 20 - i one su posvećene jednom periodu života, na taj način sam ga obilježila", priča Paola.

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato - Katarina Baban (Foto: PR) Od njega strahuje i sam Damir Kedžo! Tko je talentirani Gabrijel koji je "ukrao" show u TLZP-u? Tvoje lice zvuči poznato - Paola Valić Bekić (Foto: PR) Paola Valić Bekić razvalila kao Nicki Minaj i uzela svoju drugu pobjedu: "Fantastično, sjajna izvedba i glas"

Sada je Valić Bekić u novom životnom periodu, posvetila se obiteljskom životu, a svakako je najponosnija na ulogu majke. Odlučila je stoga svoje nove tetovaže posvetiti svom sinu - i tako obilježiti novu životnu etapu. "Nisam htjela tetovirati njegovo ime ili datum rođenja i ispasti potpuno luda mater, no tetovirala sam ono što nama ima neko značenje! Specifične riječi koje je govorio kao klinac. Nisam to napravila brzo, dugo sam o tome razmišljala, obožavam tetovaže i htjela sam posvetiti nešto svom djetetu", dodaje blogerica i voditeljica.

Paola Valić Bekić (Foto: Instagram)
Paola Valić Bekić (Foto: Daniel Delale) Foto: Daniel Delale

Zanimalo nas je i koliko je trajalo tetoviranje te koliki je njezin prag boli. "Trajalo je negdje oko dva i pol sata. Nije me boljelo, ja sam otupjela na bol", kroz smijeh će Paola, a potom objašnjava i zašto je otupjela. "Kad rodiš prirodnim putem, bez epiduralne, onda je tetoviranje kamilica", zaključuje Valić Bekić. Inače, ovog vikenda možemo Paolu gledati u ulozi Danijela Popovića. Pjevat će "Đeni nosi kečke" i ne sumnjamo da će oduševiti!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.