Uspjela je!

Pamela Ramljak pokazala stan koji je kupila u centru Zagreba, samo dvije godine nakon što se selila u novi, a bila je i u dvojbi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak objavila je na profilu na Instagramu video novog stana na zagrebačkom Zrinjevcu.

Pjevačica Pamela Ramljak na svom se profilu na Instagramu pohvalila da je uspjela kupiti željeni stan na zagrebačkom Zrinjevcu, i to nakon što se prije mjesec dana žalila cijene nekretnine.

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

Pamela je s gotovo 80 tisuća obožavatelja podijelila video stana i otkrila da kreće u proces preuređenja.

"Kreće avantura. Od sljedećeg tjedna radovi, pokazat ću vam svaku fazu. Slobodno ukradite koju ideju o uređenju i pratite postove. Jedva čekam", napisala je Pamela uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

"Odlično izgleda stan", "Sretno s avanturom i neka je blagoslovljen rad na novoj nekretnini", "Jooooj ja ga želiiim", "Čestitam na kupovini nekretnine", "Samo naprijed", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Početkom godine na Instagramu je otkrila da je u potrazi za novim stanom i da onaj stari možda nije trebala prodati, ali čini se da je ipak sve dobro ispalo.

"Ovih dana intenzivno tražimo stan i mogu samo zaključiti da nisam trebala prodati svoj stari stan, i da sam imala enormnu sreću sa sadašnjim. Ali vjerujem da će već nešto dobro naletiti.. Ako ste u najmu, jel radije birate centar, širi ili uži ili vanjske dijelove Zagreba?", napisala je bila uz jednu od objava. 

Pamela se inače prije dvije godine uselila u novi stan na sjeverozapadu Zagreba kojim se rado hvalila na svojem Instagramu i otkrivala kako je uredila njegovu unutrašnjost i terasu. Bivša pjevačica grupe Feminem svakom novom fotografijom je izazvala oduševljenje pratitelja, a posebno kupaonom koju je sama opisala kao svoj maleni kućni spa.

Inače, Pamela je je od 2013. godine u braku s Mladenom Salajsterom s kojim je dobila kćer Mariju i sina Antuna. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Severina u zagrljaju muškarca s kojim se rastajala pa mirila, sada ne krije koliko joj znači: "Ja sam riješen da vječno s tobom plešem"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene